|
Dip balığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 365 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2018 Saat 13:58 |
Hocam kolay gelsin oglum 4 yasinda balik yemeyi cok seviyor dip balıkları yemesi civa birikimi yapar mi olumsuz etkilenir mi bugun barbun almış babası sizden gelen cevaba gore vereceğim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu "Civa" sahtekarligini hala ogrenememissiniz… Hadise, "DIP" veya "SATIH" baligi olmasi DEGIL!!!! Siz bakmayin Turkiye'nin cahil ve aptal doktorlarina, onlarin hicbir seyden haberleri yoktur.. Civa ;1- Ancak, Japonya'daki Minimata korfezi'ndeki gibi kimyasal kirlenme olan nisbeten kuytu denizderde olur, ki artik bu cins, atiiklara asla musade edilmiyor.. 2- Uzun seneler yasayan, Ton, Yunus, Kopek baligi, Kilic baligi gibi baliklarin UZUN SURE sik sik yenmesi ile olabilir.. Yoksa, bizim denizlerimizdeki, SEZONLUK, Hamsi, Uskumru, Sardalye, Barbun, Kalkan, gibi baliklarda; CIVA BIRIKMESI OLAMAZ.. Bunu Cocuk doktorlarinin KALIN kafalarinin anlamasina da imkan yoktur. |
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 365 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Hocam tesekkur ederim.Kizim 6 aylik ara ara bezinde sacinin kili cikiyo yutuyor büyük ihtimalle bir zarari olur mu.birde opucuk bademcik olan arkadasimin ogluna her gittigi doktor kesinlikle aldirin kuculmez demisler yapisik demisler gece cok horluyormus ter icinde kaliyormus zamanla duzeldcek mi yapmamiz gereken bir sey var mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Yutulan sac, "ISTEMSIZ" olarak yutuldugunda, miktar cok az oldugundan bir zarar (bezoar olusumu) olamaz.. 2- Turk doktorlarina inanmayin.. Onlar daha "bademciklerin"; Fizyolojisi ve Fizyopatolojisini bile bilmezler.. Aptal olduklarindan, bu konuyu bir kitaptan okumak zahmetine bile katlanmazlar.. Ellesmeyin…. 3- Horlamayi onlemek icin, yan yatirsinlar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Kas 2018 Saat 23:52 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|