|
Ates oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2018 Saat 15:36 |
Hocam iyi gunler oglum 4 yasinda krese yeni basladi sanirim onuj etkisi dunden beri. Maks 39 derece atesimiz var. ara ara inip cikiyor. Genel durumu iyi 39 ken bile keyifli bende dusurmuyorum mudahale etmiyorum bogazi hafif kizarik ve oksuruk var.. limon bal coldmix serum fizy devam
Surekli maillerinizi okuyorum dogru yoldayiz biliyorum. Cok yukselince ilik dus ve koltuk alti diz kapagi arkasinda ilik kompress yapiyorum buda dogru dimi.. Sizin onayiniz beni rahatlatiyor.. surda bi avuc anneyiz saglikli cocuk buyuten.. herkese sizi soyluyorjm ama herkes bana cocugu cayir cayir yakmakla bosu bosuna surundurmekle sucluyor.. Atesimiz kac gun surerse wbc ye bakalim hocam..bugun 2. Gun... keske sizi klonlayabilsek:) iyi ki varsiniz Imza cekirge :) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soguk kompres YAPMAYIN.. Ani ates dusurmeniz, Havale olusturabilir. ONCE: Ates+agizda KOKU + Dilde PAS varmi ona bakilacak, karar veremezseniz, WBC bakilacak.. Kac GUN surdugunun hic bir onemi yoktur.. Bunu sadece salak doktorlar soyler!! O yuzden de, 1 hafta ates yapan ve viral bir hastalik olan; Enfeksiyoz Mononukleoz diye bir hastaligi bilmezler.. Okumaya devam.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Eyl 2018 Saat 18:55 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|