|
Sonuç |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melisela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2018 Saat 16:32 |
http://m.YollaYap.com/bbtc/1537449805607.jpg
Hocam oğlum 1 yaşında. Dün geceden bu yana çok hızlı solunumu var. Dk da 80 oluyor. Bugün doktora götürdüm ve antibiyotik verdi. Serum takıldı rahatladı biraz. Sabah ventolin sprey ve benicaly şurup verdim. Çok dolu dolu öksürüğü var. Onlara devam edeyimmi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117896 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC:25,78 mutlaka Antibiyotik almasi SART.. Turkiyenin salak doktorlari, her oksuren hastaya; Astim tedavisi verirler bu assagilik namussuz doktorlara inanmayin, sakin Ventolin ve Benical'i KULLANMAYIN.. 1- Ventolin sprey bronslari acarak, enfeksiyonun daha hizli Akcigerlere inmesine sebep olur. 2- Benical ise, OKSUK KESER!!! Bu salaga inanirda, oksurugu keserseniz, 1-2 gunde Zaturre gelisir.. SADECE; Antibiyotik surubunu verin.. SAKIN diger ilaclari kullanmayin. |
|
![]() |
|
melisela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bricanly ile ventolini doktor vermedi. Sizin zorda kalırsanız ikisini verin yazınızı okuduğum için vermiştim :( tabiki hastaneye gidip kan vermeden önce vermiştim belki solunumu biraz düzeltir diye. Bu hızlı solunum işini bir çözemedim hocam :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117896 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" benicaly şurup" "Hocam bricanly " Benical mi??? Bricanyl mi??? Ilac isimlerini yazarken biraz ozen gosterin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok özürdilerim bricanly olacak. Uykusuzluktan isimleri karıştırmışım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aman, neyse, Bricanyl gereksiz yere verilse bile, Benical kadar zarar vermez..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|