|
Cok kaka |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 309 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2018 Saat 18:59 |
Iyi aksamlar hocam oglum 5.5 yasinda 20 kilo cok sik kaka yapiyor 5 kere gunde ne yerse cikio sanki neden olur hocam oyle asiri yiyen bi cocukda degil anlamis degilim 15 gundur bu sekilde kaka kivami normal sert de degil ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kilo fazlasi var!!! hastalik olsa, en az 4-5 kilo eksigi olurdu.. Bana kalsa hic karismam.
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 309 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam tesekkur ederim iyiki varsiniz
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yine rahatsiz ediyorum ama sik kakadan bahsetmistim oglumum 4 5 defa yapio hala ve katiligi nornal civik ishal gibi degil ama sanki aralarda sumuksu biseyler var yedikleri hep ayni seyler aklima cok takildi okulada baslicam 1.sinifa bu kadar kaka ile nasil basa cikicak
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Az yedirin!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|