|
Kilo Kaybı Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryem Zehra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryem Zehra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2018 Saat 12:47 |
Merhabalar Hocam, Ekim 2009 doğumlu kızımın, doğduğu günden beri yemek
problemi var. 38. haftada 2 kg olarak doğdu. En büyük şansım hep Sizi
okumak oldu. Geçen sene kızımın kilosu: 26,7 , boyu 130 cm idi. Hafta
sonları yarım saat yüzme dersi aldı. İştahı açıldı. Bu sene hafta sonları tekrar yüzme derslerine başladı.
Yemesi normal, aşırı yemiyor. Et ve sütüne dikkat ediyorum. Geçen Cuma faranjit
olduğu için doktora gittiğimizde Boyu : 138 cm, Kilo: 24,5 olmuş. Geçen seneye göre kilo kaybetmiş. Doktorumuz normal sınırlar içinde takip edelim dedi. Sizin yorumunuz nedir. Kilo alması gerekirken kilo
kaybetmesi beni endişelendirdi. Endokrinolojiye gitmeme gerek var mı Sonsuz teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic muhim degil… Boyu 3,5 kilo doganlardan ileride… Hastalik sonucu kaybedilen kilolar, cok cabuk geri alinir..
|
|
![]() |
|
Meryem Zehra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryem Zehra
Kıymetli Hocam, hastalığı iki gün sürdü. Hastalık sırasında bol sıvı ve çorba verdim. Beni endişelendiren, büyüdükçe kilo alması gerekirken, geçen seneye
göre kilo kaybetmesi . Araştırılması gereken bir konu mudur. Çok teşekkür ederim. Saygılarımla, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Biraz daha takip edelim…
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|