|
Sünnetli pipi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Halilo
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sünnetli pipiGönderim Zamanı: 18 Ağu 2018 Saat 09:45 |
|
Merhaba kadir bey, oğlum 3-4 aylıkken sünnet oldu. Kasımda 3 yaşında olcak. Kesilen ve dikiş olan yerin önündeki kısım kırmızı hatta bazen mor oluyor. Pipisi kalkınca çok daha belirginleşiyor ve acıdığını ifade ediyor sünneti yapan kişi çocuk cerrahı durumun normal odluğunu söyledi ama sizede sormak istedim. İleride herhangi bir sorun olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2018 Saat 17:52 |
|
Maalesef, Saglik bakanligi, Sunnetcilerin sunnet yapmasini yasaklayinca, bu isten hic anlamayan, Cerrahlarin yaptigi HATALI SUNNET sonucu bu sikayetler cok sik oluyor.. Sanki bir b.k varmis gibi, sunnet derisini kokunden kesiyorlar ve ereksiyon halinde esneyebilecek bir sunnet derisi birakmiyorlar.. Maalesef, yapilabilecek hicbir sey yok.. Sizinkisi gene iyi, bazi cocuklarda, hic deri birakmadiklari icin, ereksiyon halinde deri catliyor ve kanamalar oluyor. Bunu sikayet edin.. Hic kimse, biraz gurultu-patirti cikarmadigi icin, bu HATALI SUNNETLER hala devam ediyor.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Ağu 2018 Saat 17:52 |
|
![]() |
|
Halilo
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2018 Saat 20:46 |
|
Çok üzüldüm çaresi yok bunun şimdi öyle mi? ileride bir sorunla karşılaşır mı? Sizin cevabınızın üzerine internetten baktım biraz penisin gelişmediğini okudum, böyle birşeyle karşılaşırmıyız yada ne gibi şeyler bekliyor bizi
Düzenleyen Halilo - 18 Ağu 2018 Saat 20:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2018 Saat 04:10 |
|
Evlendiginde, hep problem olur.. Ilerde; Estetik cerrahi ile, "yama" yapilir mi???? Bilmiyorum..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|