|
Lutfen.yardim edin |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2018 Saat 17:56 |
Hocam size nezaman soru sorsam mutlak geri donus aldim cok tesekkur ederim.kizim tam 2 yasinda 10.5 kilo dogdugundan beri cok ama cok eziyetli ilk baslarda gaz dediler sonra kolik sonra bir filme girdi ilacli reflu dediler reflu ilaclari verdiler sonra toparladik en.azindan yemek yemek.bir nebze olsun duzeldi ama simdi aklimi oynatmak uzereyim bir cocuk surekli aglar mi ates yok hastalik bildigim kadariyla yok akranlari mutlu ama o hep agliyor bir cocuk aglayarak daha nekadar sure kalkar akranlariyla karsilastirmayayim diyorum engel olamiyorum gece her saat basi kalkiyor aglayarak nolur ben cok yoruldum neyapacagimi sasirdim yemek problem uyumak problem aile hayatimiz duzenimiz enerjimiz keyfimiz yiprandi lutfen cevap verin ben ne yapayim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1,2kg eksigi var.. 1 hafta : Sipraktin surup, gunde:2x1 olcek verip, sonucu yazin.
|
|
![]() |
|
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Hemen yarin basliyorum hocam cok sagolun cok tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Kadir bey size nekadar teşekkür edeyim bilemiyorum bana bir hafta sonra durumu bildirin demiştiniz çok şükür geceleri uyuyor kızım yemek konusunda da biraz daha iyi en azından tabağı görünce kaçmıyor oyunla şarkıyla yedirebiliyorum daha keyifli kilo ve boy olcturemedim ama sayenizde iki yıl sonra ilk defa deliksiz bir uyku uyudum şimdi ne yapayım hocam ilaca devam edeyimmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
3 gun ara verin, tekrar eski haline donus olursa, Sipraktin'e tekrar baslayin.. Anladiniz mi simdi; Niye Turk doktorlari bu ilac dan hic hoslanmazlar???
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Tamam hocam gelişmeleri tekrar bildirecegim çok sagolun
Düzenleyen seyla.gazi - 16 Ağu 2018 Saat 19:44 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Merhabalar hocam ilaca üç gün ara verdiğimizde yine eziyete yememeye gece uyanmalarina başladık ben bir müddet daha bekledim sonra tavsiyeniz üzerine yeniden başladım bıçak gibi kesildi şikayetleri artık yemeği kendi istiyor uykular saatli ve düzenli gün içinde daha keyifli aklıma takılan sorular ise beni m çocuğumda bilmediğim bir alerji durumu varda bu ilaç mı iyi geliyor hocam kilo aldığınında ben dahil herkes farkında tartıda 11 geliyoruz ama daha toplandı sanki şimdi ne yapayım hocam ilaca devam etmelimiyim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Allerji ile alakasi yok… 3 gun aralarla istediginiz kadar kullanin.. 3 gun aralardan birinde, duzelme oldugunda, ilaci kesin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|