Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lutfen.yardim edin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Lutfen.yardim edin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
seyla.gazi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 224
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı seyla.gazi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lutfen.yardim edin
    Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2018 Saat 17:56
Hocam size nezaman soru sorsam mutlak geri donus aldim cok tesekkur ederim.kizim tam 2 yasinda 10.5 kilo dogdugundan beri cok ama cok eziyetli ilk baslarda gaz dediler sonra kolik sonra bir filme girdi ilacli reflu dediler reflu ilaclari verdiler sonra toparladik en.azindan yemek yemek.bir nebze olsun duzeldi ama simdi aklimi oynatmak uzereyim bir cocuk surekli aglar mi ates yok hastalik bildigim kadariyla yok akranlari mutlu ama o hep agliyor bir cocuk aglayarak daha nekadar sure kalkar akranlariyla karsilastirmayayim diyorum engel olamiyorum gece her saat basi kalkiyor aglayarak nolur ben cok yoruldum neyapacagimi sasirdim yemek problem uyumak problem aile hayatimiz duzenimiz enerjimiz keyfimiz yiprandi lutfen cevap verin ben ne yapayim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117988
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2018 Saat 19:33
1,2kg eksigi var..
1 hafta : Sipraktin surup, gunde:2x1 olcek verip, sonucu yazin. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı seyla.gazi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2018 Saat 20:33
Hemen yarin basliyorum hocam cok sagolun cok tesekkur ederim
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı seyla.gazi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2018 Saat 18:28
Kadir bey size nekadar teşekkür edeyim bilemiyorum bana bir hafta sonra durumu bildirin demiştiniz çok şükür geceleri uyuyor kızım yemek konusunda da biraz daha iyi en azından tabağı görünce kaçmıyor oyunla şarkıyla yedirebiliyorum daha keyifli kilo ve boy olcturemedim ama sayenizde iki yıl sonra ilk defa deliksiz bir uyku uyudum şimdi ne yapayım hocam ilaca devam edeyimmi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2018 Saat 19:26
3 gun ara verin, tekrar eski haline donus olursa, Sipraktin'e tekrar baslayin..
Anladiniz mi simdi;  Niye Turk doktorlari bu ilac dan hic hoslanmazlar??? 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı seyla.gazi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2018 Saat 19:44
Tamam hocam gelişmeleri tekrar bildirecegim çok sagolun

Düzenleyen seyla.gazi - 16 Ağu 2018 Saat 19:44
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı seyla.gazi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2018 Saat 18:59
Merhabalar hocam ilaca üç gün ara verdiğimizde yine eziyete yememeye gece uyanmalarina başladık ben bir müddet daha bekledim sonra tavsiyeniz üzerine yeniden başladım bıçak gibi kesildi şikayetleri artık yemeği kendi istiyor uykular saatli ve düzenli gün içinde daha keyifli aklıma takılan sorular ise beni m çocuğumda bilmediğim bir alerji durumu varda bu ilaç mı iyi geliyor hocam kilo aldığınında ben dahil herkes farkında tartıda 11 geliyoruz ama daha toplandı sanki şimdi ne yapayım hocam ilaca devam etmelimiyim?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2018 Saat 19:24
Allerji ile alakasi yok… 3 gun aralarla istediginiz kadar kullanin.. 
3 gun aralardan birinde, duzelme oldugunda, ilaci kesin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.