|
Kizarik goz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Tem 2018 Saat 17:16 |
Hocam merhaba
6,5 yasindaki oglumun 15 gun once tek gozunun yari beyazi kizardi.goz doktoruna goturdum mikrop kapmis dedi.sadece hasta gozune damlatilmak uzere moxidexa verdi gunde 3 kere 5 gun kullandik tam gecti derken obur gozu de oldu ona da 2 gun filan damlattim.o da gecince biraktim.2-3 gun gecti gecmedi tekrar ilk hasta goz yine kizarik suan.uygulamada mi bi hata var hocam.siz hep 2 goz dersiniz damla icin.ama doktor hasta goz dedigi icin sadece tek goze damlattim ama surekli birbirine mi bulasti durdu anlamadim.birde bu damla kortizon iceriyormus tekrar kullansam problem olur mu napcam sasirdim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor PUST olunca, bunlar basiniza gelir... O guduk akli sira, obur goz icin tekrar gideceginizi hesapliyor.. Tobrased, HER IKI GOZE; 1 hafta, gunde:4x1 defa damlatin. EVET; Dexamethasone denilen uzun tesirli KORTIZON ihtiva eder..Siz damlayi kestikten sonra da; kortizon etkisi devam eder ve devamli gozlerde hastalik devam eder… Niye benim anlattiklarimi uygulamazsiniz ki??? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Tem 2018 Saat 19:27 |
|
![]() |
|
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Hocam dediginiz uzere tobrased aldim 5 gun oldu ama hala bir iyilesme olmadigi icin birde yarin sehir disina cikacagimiz icin bugun baska bir goz dr una goturdum.zatiden ve netildex damla verdi bitene kadar kullan allerji enfeksiyona donusmus eliyle surekli kasidigi icin dedi.suan capakli uyaniyo ve kasiniyo ve hala 2 gozude dam arlanma seklinde kizarik.ilaclari aldim fakat kullanmak icin size sormak istedim.netildex de yine kortizon iceriyor.sordugumda bir miktar kortizonun gerekli oldugunu soyledi dr.ama bitene kadar 5 ml damla nerdeyse 15 gun zararli olur mu hocam.napiyim tobrasede devam mi edeyim.yoksa eczaneden netildex yerine netira mi alayim.off hocam napicam sasirdim.
Düzenleyen barbaros350 - 03 Ağu 2018 Saat 13:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Damla farketmez.. Esas onemli olan, her damladan sonra, guzel masaj yapilmasi onemlidir. Damla icindeki antibiyotik, goz yasi kanalinin icine giremezse, tedavi olmaz. Daha olmadi, agizdan Bactrim surup, gunde 2x2 olcek 5 gun verin.. Insallah, ilaci yazacak bir doktor bulabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Peki hocam bu durumda tobrasedi ne kadar daha kullanayim siz 1 hafta demistiniz daha once daha fazla kullanmama gerek var mi.bactrimi yazdirabilecegimi hic sanmiyorum.birde tobrased ile zaditeni beraber kullanmamin sakincasi olur mu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zaditen'in hicbir faydasi olmayacak.. Bir deneyin, Augmentin yazsa da olur.. Kaprisli olduklari icin, mutlaka sizin soylediginizden farkli bir ilac yazacaklar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|