|
Sorular |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
EfeElif
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: SorularGönderim Zamanı: 25 Tem 2018 Saat 00:32 |
|
Hocam merhaba, kızımın kulağı ağrıdığı zaman kulak altında şişlik oluyor ve bu durumlarda genelde burnu tıkalı oluyor. Illiadin veriyorum hemen tabiki...ama şişlik olması cok dikkate alınması gereken bir durum mudur? Ayrıca hocam kızım 37 aylik ve 15 kg. Doğru düzgün yemekle arası yok. Süt içiyor ve belki yemeklerden 3-5 corba kaşığı..Bende hiç zorlamıyorum eğer herhangi bir hastalık olsa halsizlik vs belirtileri olur mu hocam..ben kan tahlili yaptırmadım boşu boşuna canını yakmayayim diye...Hocam bu arada bir seminer organizasyonu yapsanız herhalde izdiham olur diye düşünüyorum. Iyiki varsınız...saygılar hocam
Düzenleyen EfeElif - 25 Tem 2018 Saat 00:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Tem 2018 Saat 06:49 |
|
1- Sislik; lenf bezidir, kuculmesi 1-2 ay alir, onemli degildir. 2- 1 kilo fazlasi var.. Aynen devam. 3- Adam gibi bir doktor; ezberden tahlil istemez, bir hastalik dusunuyorsa, onun ile ilgili tahliller ister.. Yok, 6 ay cek-up'i, yok 1 yas cek-up'i gibi sacmaliklari Turk doktorlarina mahsusdur.. 4- Izdiham mi??? 2 sene once sagolsun Haluk bey ve esi bir toplanti duzenledi, 4 kisi geldi..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|