|
Yenidogan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Tem 2018 Saat 23:39 |
Doktor bey Merhaba 12 gün önce sezeryanla doğum yaptım 3 kg doğan erkek çocuğum sabah ağzından ve burnundan gelecek şiddetli bi şekilde kustu uzun süre nefes alamadı kaskatı oldu bu ikinci olusu, şimdi ise kucağımdan yere indirdiğim vakit kusacak gibi oluyor ve nefessiz kalıyor , sanki boğazında birşey varmış takılmış gibi ona birşey olmasından çok korkuyorum doktora gitmelimiyim ,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER; her beslediginizde oluyorsa, tetkiki gerekir.. Tercihen, bir Universite Hastanesine gidin.. Yok..... 12 gun icinde, toplam 2 defa kustu ise, meme aralarinda, GAZINI CIKARIN... Yeni dogan ile ilgili yazilarimi muhakkak okuyun.. Eger bu sekilde giderseniz, 20.gun aksami siddetli Gaz sancilari olacak demektir.
|
|
![]() |
|
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugün yenidogan ile ilgili tüm yazılarınızı okudum,
dün nefes alamayınca ayaklarından çevirip poposuna vurmuştum, birde ben hep gazını çıkartmak için sırtına vuruyordum, bir zararı olmamıştır dimi, ayrıca kusup geri yuttu bu nedenle de nefessiz kaldı demiştim ya ciğerlerine kaçıp kacmadigini nasıl anlarım, son olarak da bugün devit 3 oral damla 50.000 I.U 15 ml aldık kaç damla kullanmaliyiz , değerli vaktinizi aldık çok teşekkür ederim şimdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Akcigerlerine kacsa; oksurme +burunda kopulenmeler olurdu... Cocuk oksurmekten, harap olurdu.. 2- Gazini gosterdigim sekilde cikarin.. Cocugun canini yakmadan, ic organlarina bir zarar veremezsiniz… Olacak is degil!!! 3- Ilacin ustunu okuyun, gunde 1000 unite olacak sekilde verin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eczacı 20-25 damlayı 3 e bölüp verin demiş ama bana çok fazla geldi , 5 damla yeterli olmazmı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir hesab edelim!!!!!!!!!!!!!!!! Ilacin tamami; 15ml.. 20-15 damla; EN AZ, 1ml eder… Ilacin tamami: 50,000unite... Bol, 50,000 uniteyi:15ml 'ye.... 1ml=3,333 unite.. Gunluk kullanim icin cok yuksek... Gunde 5 damla yeter.. D vitamini eksikliginde, bu dozlarda BEN verdigimde, bir cuval laf ederler.. Gunluk kullanimda verilecek doz ayri, D vitamini eksikliginde verilecek doz ayridir..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Tem 2018 Saat 19:14 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|