|
tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysun6160 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysun6160
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 May 2018 Saat 17:29 |
hocam merhaba oğlumun carsamba gecesinden beri devam eden 39 lara çıkan ateşi var ateş yanında balgamı ve buna bağlı öksürüğü oluyor özellikle geceleri dün doktora götürdüm yaptığı muayenede kulakları temiz sırt göğüs dinledi temiz boğazları için tonsilit dedi kan tahlili istedi farklı çıkan sonuçlar şu şekilde wbc 16,02 mcv 72,4 mch 24,5 rdw cv 15,9 pdw 9,5 neut # 8,76 lym #5,18 mon#2,00 mon%12,5 crp 3,85 sodyum 133 kreatinin 0,27 tahlil sonuçlarında enfeksiyon olduğunu ceclor 125mg ve gerekirse kullanmam için fitil verdi
|
|
![]() |
|
aysun6160 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysun6160
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 ölçek antibiyotik kullandım geceleri çok huzursuz olduğu için dolven kullandım ama etkisi geçince tekrar çıkıyor bugün hiç kullanmadım ateşi hala 39 evde 3 yetşkinde boğaz enfekssiyonu var 2 hafta öncesinde de yiğenimde boğaz enfeksiyonu oldu onun wbc si yaşına göre yüksekti antibiyotik kullandı şuan iyi sizin yorumunuz nedir hocam oğlum 20,5 aylık 11.5 kilo 86 cm 2850 gr 49 cm doğdu hocam birde oğlumun sol elinin üstü baş parmak hariç diğer parmaklar ütüyle yandı hemen soğuk suya tutup silverdin sürüp acile götürdüm pansuman yaptılar çocuk doktoru cildiyeye yönlendirdi parmaklarının üstü su topladı onları patlatıp rif 250mg fito krem ve fucidin ile pansuman yapıldı suan eli sargıda yarın tekrar pansumana gitmemi söyledi pzt günü de soyulan ölü derileri kazıyacağını söyledi yapılan uygulamalar doğru mu hocam yanık için ateşi vs yanık olmadan önce vardı yorumlarınızı bekliyorum hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysun6160
birde yanık ikinci dereceymiş parça parça oldu hocam kusura bakmayın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- O ahmak doktora soyleyin: WBC:16,02 ve MON:512,5 olmasi Enfeksiyoz Mononukleoz'dur.. Ates dusmedi diye tekrar giderseniz, her Turk doktorunun yaptigi gibi size 5-veya 7 igne verecektir. Bu ahmaklardan uzak durun... VE, butun ilaclari kesin.. Atesini bile dusurmeyin.. Ates 5-7 gun olacak merak etmeyin. Baska sual sormadan evvel bu konuyu iyi okuyun... 2- 19'u Asir'dan kalma tedavi uyguluyorlar..Keske yazilarimi okumus olsa idiniz ve sadece benim anlattiklarimi uygulasa idiniz!!! SAKIN bir daha gitmeyin, o "su kabarciklarini " patlatmasi bile hata... Antibiyotikli kremlerin kesfinden once (19.Asirda) yapilan bir tedavi!!! SADECE: (varsa) patlamis olanlarin alinmasi ve Furacin pomat surulmesi yeterli idi. Pansumani hemen acin, Furacin pomat surun ve sadece krem etrafa bulasmasin diye sadece 2-3 kat Gazli bezi cok gevsek bir sekilde (yara hava alabilecek sekilde) sarin. Ates; gecirdigi Enfeksiyoz Mononukleoz'a ait… |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysun6160
Hocam yanık için dediğinizi aynı şekilde uygulicam ama şimdi kalkan deri kendiliğinden çıkar mı benim mi almam gerekli nasıl yapmalıyım bir de bu tedaviyi her gün yenilemem gerekir mi iyileşme ne kadar sürer iz kalacak mı hocam çok teşekkürler zaman ayırıp cvp verdiğiniz için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Icindeki sivi bosalmis ise, alinmasi gerekir.. Alinmasa idi, "Dogal pansuman" gibi etki ederdi..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|