Yeniden Flor Uygulaması hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kırçiçeğim
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Nis 2018 Saat 11:01 |
Sayın Hocam öncelikle hoş geldiniz. Kızım 7 yaşında ve ben 6 ayda bir flor uygulaması yaptırıyorum. Bundan 3 ay önce okuldan yazı gelmişti ve ben onayladım kızımın dişlerine flor uygulandı. Aradan 3 ay geçti ve 2. flor uygulama izin belgesi eve gönderildi. Tamam yaptırayım da 6 ay olmadı ki 3 ay oldu ve belgede bazı durumlarda 3 ayda bir yapılabilir ibaresi var dişlerdeki çürük durumuna göre açıkcası arada kaldım çocuk yaptıralım imzala anne diyor arkadaşlarım oluyor bende olmak istiyorum diyor bende size sormak istedim. Belgeler toplandıktan sonra yaklaşık 1 ay sonra flor için okula gelmeye başlarlar bu durumda yani üzerinden 4 ay gibi bir zaman olacak uygun mu hocam izin vereyim mi ? yoksa 3 ay daha bekleyip ben mi götüreyim Diş Hekimliği Fakültesine . Siz ne derseniz öyle yapacağım saygılarımla.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Gordugunuz gibi; Turkiye'de, discilerin, NE KADAR sahtekar olduklari bu anlattiklariniz ile de, bariz sekilde gorulmektedir. Zymafluor (aileye; 3 kurus masrafi vardir, ama disciye para kazandirmaz) icin, cok zararli derler, ondan sonra da, ne idugu belirsiz, "Fluor uygulamasi" yaparlar!! Siz Zymafluor ile ilgili yazilari okuyun, ilaci temin edin ve bir daha da o uygulamayi yaptirmayin.. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|