|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aysegulesra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aysegulesra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şub 2018 Saat 13:26 |
Merhaba kadir bey
13 ay 15 günlük bir oğlum var. 10.2 kg ve 77 cm Pazartesi günü sol el ve dirseğinde noktacık şeklinde kırmızılıklar vardı parmak uçlarında da soyulma başlamıştı. Doltor tahşil istedi. Demir 9.9 çok düşük demir şurumuna başlayın demiş eşime. Kızarıklıklar için de deloday şurup vermiş Size sormadan kullanmak istemedim. Bir de b12 bitamini düşük gelmiş. 12 tane iğne vermiş haftada 1 vurulmak üzere. Eski maillerinizi okudum fakat bu tür bir kızarıklığa rastalamadım. Bu kızarıklıl nedir? İlaçları kullanmalı mıyım?Fotoğrafı ekşemeye çalışacağım. Şimdiden teşekkürler. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117987 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin.. Hele igneleri SAKIN vurdurmayin.. Aptal bunlar!! Bana BUTUN Tahlillerin tamamini yazin veya resim cekip gonderin.
|
|
![]() |
|
Aysegulesra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aysegulesra
Hocam yazıyı kopyalayamadım resim olarak ekliyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117987 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1-2 Hafta evvel agir bir Grip gecirmis.. Atesli hastaliklar esnasinda, vucut, mikroplar yararlanmasin diye dolasimdaki kan degerlerini dusurur.. Bir tek; Eritrosit (RBC) degeri yukselir. Hakiki bir anemi de; RBC degeri de dusuk cikar. Et agirlikli besleyin, zaman icinde hepsi duzelir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aysegulesra
Teşekkür ederim hocam. Et ağırlıklı beslemeye dikkat edicem. Peki kolundaki kızarıklıkların sebebi ne olabilir?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir giysi, sikmis, tazyik sonucu ufak petesiler olmus.. Kan hastaligi DEGIL!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aysegulesra
Çok teşekkür ederim hocam içimi rahatlattınız. Bu kızarıklığı gördüğüm günün öncesi 10 saatlik bi yolculuk yapmıştık. O zaman olmuş olabilir. Siz olmasanız alerji diye düşünüp içim içimi yiyecekti. İyi ki varsınız
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic bir allerjik dokuntu bu sekilde "noktalar" seklinde OLMAZ!!!! Daima, harita tarzinda olur, yer ve sekil degistirir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|