|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Husecin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2018 Saat 21:54 |
Kadir bey dünden beri ateş koltuk altından 38.4 ve üstü
Hiçbirşey yemiyor suyu bile zor içiyor, kol bacak ayak kemiklerinin , boğazının yutkunurken , çenesinin ensesinin ve dişlerinin ağrıdığını söylüyor, gece gündüz tüm gün yattı sadece Bir kez tuvalete kalktı,ağızda koku yok ama dilinin üstü pas gibi Tam emin olamadım, domuz gribi olabilirmi, ateş ve ağrı için ilaç Vermelimiyim, bilgilendirirseniz çok mutlu olurum |
|
![]() |
|
Husecin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateş koltuk altı 39 - 39.9 arası son 2 saattir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yasi kac?? Kiz mi, erkek mi??
|
|
![]() |
|
Kız 5 yaşında 17 kilo
|
|
![]() |
|
Ateş tüm gece koltuk altından 38,3 / 38,8 arasıydı
|
|
![]() |
|
deniz özge ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz özge
Merhaba Kadir Bey , 3 yaşındaki kızım sürekli boğaz enfeksiyonu oluyor. ateşlenme 3 gün sürüyor. Kızıma antibyotik kullanmak zorunda kalıyorum. Bu kadar antibyotik kullanımının sağlığına daha çok zarar verdiğinin farkındayım. Sürekli Boğaz iltihabı olmasının altında başka sebepler olabilir mi? Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?
|
|
2304
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski mailleri okuyun.. Ne zaman antibiyotik verilecegini binlerce kere anlattim.
|
|
![]() |
|
Kadir bey benim açtığım konunun altına yazan arkadaşa
cevap yazmışsınız da, kızımla ilgili konuya cevap rica etsem Gripmidir , ateşten dolayı heryerim ağrıyor su içerken bile Dişlerim acıyor dediği için ateş düşürücü novalgin şurup verdik Dr influenza testi istedi yaptırmadım, calpol, ibufen ve enfluvir verdi Hiçbirini kullanmıyoruz, hiçbirşey yemiyor, ama içemiyorda bir günde bir çay bardağı suyu zor içiyor, öneriniz |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|