|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oranje ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2018 Saat 23:33 |
Merhaba hocam. 5 yaş 9 aylık bir oğlum var. Boyu 112 cm kilosu 17.5. Bebekliğinden beri persentilde kilosu hep ℅10 larda oldu. Zayıf ama sağlıklı diye geçiştirdim hep. Son 6 aydır iştahı iyice kesildi derken bu günler de yemeklerden tiksinme huyu da başladı. Sadece yaşamak için yiyor diyebilirim, o kadar iştahsız… En azından alamadığı vitaminleri takviye vereyim diye vitamin şurubu almayı düşünüyorum fakat içeriklerine baktığımda çoğu D vitamini içeriyor. Ben ise yıllık ampül d vitamini daha geçen hafta içirdim. Bu şuruplarda ki d vitamini bizim için sorun olur mu acaba ? Biliyorum , siz bu vitaminleri hiç bir zaman önermiyorsunuz ama annelik işte. Yüzü, gözü çökmüş , kucağınızda iken kemikleri batan çocuğunuz olunca ister istemez takıyorsunuz işte... Bir de oğlum 3 gün önce gece yarısı aniden kustu. Ateşi 39.2 idi. Sabaha kadar 2-3 kez daha kustu ve ateşi devam etti. Uyandığın da ateşi düşmüştü ve ishal başladı. 2 gün boyunca da ishal devam etti ve bitti. Bu durumda oğlum mikropmu kaptı da böyle bir gecelik ateşi oldu anlıyamadım. Bugüne kadar hiç gereksiz antb. Ve ilaç kullanmadım. Acaba bağışıklığı artık güçlendiği için mi böyle 1 günde toparladı ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117835 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mikrop kapti... Kusma ve ishalini durdurmadiginiz icin, cabuk iyilesir. Sipraktin surup; 5 gun, gunde:2x1 olcek(5ml) verin, 3 gun vermeyin, gerekirse tekrarlayin. %5 cocukta, hircinlik yapar, yaparsa, vermeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|