|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2018 Saat 10:57 |
Hocam merhaba, 2 yasinda 84 cm 13kg civari bir kizim var. 1 yasina kadar dvit damlasini verdim ama bu zamana kadar ampul kullanmadim, simdi vereyim diyorum ama gecen yilin acigini kapatmak icin bir sey yapmali miyim? Bir de dvit le ilgili eski maillerinizi okudum da onceki yillarda verdiginiz cevaplarda "1 yasindan sonra gerekmedikce dvit vermeyin" dediginiz olmus, son yillarda da mutlaka her sene bir ampul icirin demissiniz,bu yuzden tekrar sormadan vermek istemedim.
Bir de yine burdan okudum artik receteyle dvit ampul satildigini, eger oyleyse nasil kapaticaz bu acigi? Ilginize cok cok cok tesekkurler
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Damla seklini; 1 yasindan sonra kullanmayin, her sene 1 ampul Dvit3 icirin.. Size hep soyluyorum.. Dunya'da bir tek Turkiye'nin Saglik bakanligi halkinin aleyhine isler yapar. Kolladigi, halk degil, ilac firmalaridir. Uc kurusluk Dvit3 ampul'e kisitlama getirir. 35-40 TL'ye satilan Dvitaminli suruplari destekler. Dikkat edin, ucuz ilaclarin tamami ya kaldirilmis veya kisitlama getirilmistir.
|
|
![]() |
|
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok esekkur ederim hocam cevapladiginiz icin, peki gecen 1-2 yas arasinda icurmedigim icin bu yil iki sefer mi vermeliyim yoksa onemli degil mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|