|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 794 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2018 Saat 16:57 |
Hocam kızım 4,5 yaşında... 17 kilo ve 110 cm. Biraz burnu akıyor bugün..ara ara hapşırıyor.. Rahatsızlık yaratan BOĞAZ AĞRISI... evde pedifen vardı..öğlen saat 12 de verdim. ama ağrısını kesmedi hiçbir şekilde.. saat daha erken olduğu için sağlık ocağına götürdüm. Streptekok a testi istedim. yaptı doktor negatif çıktı... Ama çok ağrısı var... hocam bi de calpol vereyim dedim..ama kaç saat sonra vermem gerekiyor calpolü... benim derdim dönüşümlü ağrı kesici saçmalığı değil..pedifen ağrısını kesmeyince calpol vereyim dedim.. hocam zaten çocuk 2 haftadır dişinden çekiyor..ağrısı çoktu.. dişi apse yapınca tam 1 hafta antibiyotik kullandık..2. günde ağrısı kesildi..perşembe günü bitti antibiyotiği... bi de bu boğaz ağrısı musallat oldu...
1-ağrı kesici değiştirmemin bir sakıncası var mı 2-farklı bir ağrı kesiciyi kaç saat sonra vermeliyim... 3-calpol ile devam edersem kaç saatte bir vermeliyim... hocam şuan saat 19,33.. ben altı gibi calpol verdim.. malesef o da ağrısını kesmedi... ağzını açıp konuşamıyor bile..ne yapabiliriz ağrısının biraz olsun dinmesi için :(
Düzenleyen leyli - 02 Oca 2018 Saat 19:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117438 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Sakincasi yoktur. 2- Ayni anda bile verebilirsiniz. 3- 6 saatte bir verebilirsiniz. Ates ile ugrasmayin... Ates ile ilgili makaleleri okuyun.
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 794 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağ olun hocam..yok zaten ateşi hiç olmadı..boğaz ağrısı çocuğu bitirdi malesef...tek derdimiz boğaz ağrısı..ateşi hiç yoktu zaten..olmadı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117438 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tantum Verde Sprey kullanin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|