|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LARAM_ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2017 Saat 17:16 |
Merhaba hocam,
kizim 9 yasinda,30 saattir su disinda midesinde bisey kalmiyor .. ne yerse aynen kusuyor, çok asiri sekilde karnininagridigini soyluyor yeemezse keyfi daha iyi ,cani biseyde istemiyor zaten,ates var ishal yok, bagisikligi saglamdir sizin dediklerinizle buyuttum simdi ne kdr bekleyim dr a goturmek için, serum gerekirmi dersiniz direk acilemi gotureyim polkilinik olurmu kusunca rahatliyor agrisi geçiyor apandisiti eliyoruz deilmi ... Düzenleyen LARAM_ - 05 Ara 2017 Saat 03:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117087 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadan ISHAL gelecek, sakin ilac vermeyin.
|
|
![]() |
|
LARAM_ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saolun hocam ilaç vermem saolun cevabiniz için
soruyu sordugum gun yani pazartesi gecesinden beri evdeki herkes de ayni seyler oldu ben ve 2 çocuugm atlattik,3. de bugun basldi yarina hafifler 24 saat suryor sonra azalarak geçiyor,kusmadan çok korkan ben dogal karsilamaya basladim evin bi parçsi oldu :) sonrada sira babamizda herhalde hocam kusmayla basliyorsa zehirlenme deilmiydi,biz niye iki gun arayla tek tek hasta oluyoruz simdi acaba .. benmi iyi dikkat edemedim hijyen konusunda acaba , bir daha ki oldugunda ne gibi onlem almaliyim .. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117087 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turkiye'de yasiyorsunuz.. Hicbir onlem ise yaramaz... ictiginiz sular, yediginiz acik gidalar(ekmek, simit, sebze ve meyvalar, VS,VS) hepsinden bu mikroplari alabilirsiniz. Zamanla bunlara bagisiklik kazanacaksiniz. Sakin ilac kullanmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|