|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tarkanaslan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarkanaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2017 Saat 22:00 |
Hocam Merhaba,
Oğlumu öksürük ile birlikte doktora götürdük. Bronşları dolmuş dedi ve Macrol Zyrtec ve brcayl verdi. Macrol bitince iyileşti herhalde ya da biz öyle zannettik. 1-Bronşlara indiyse ilaçsız nasıl tedavi ederiz. 2-Bronşlara inmenseine nasıl mani oluruz 3-Bal-Zencefil-Limon karşımının çocuklar için bir tarifi var mı? İnternette 1 yemek kaşığı bal diyor ama bu miktar çocouk için çok değil mi? CEvaplarınızı bekliyorum.TEşekkür ederim.. |
|
ben
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118633 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun..
|
|
![]() |
|
tarkanaslan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarkanaslan
Cevap için teşekkür ederim Hocam...
Ancak o kadar çok mail ve yazınız var ki içindekileri okumak günleri alıyor. Sizden ricam eğer mümkün oluyor ise verdiğiniz cevaplarda yazılarına link verebilir misiniz? Bu şekilde cevaba kısa sürede ulaşıp soruna odaklanabiliriz. Tekrar teşekkür ederim. |
|
ben
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118633 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Turk cocuk doktorlarina inanmayin... Turk doktorlari; ASLA Grip teshis etmezler.. 2- Ilk sayfada; Oksuruklu hastaliklar semasi var, onu inceleyin.. 3- Hastalik; "Bronslara indi" deyimi yanlis.. Hastalik Bronslara inerse; ZATURRE olur.. Ona Bronsit denmez. 4- 2 yasindan KUCUKLERDE, bilhassa RSV virusunun akcigerlere inmesi ile; Bronsiolit olusur!! 5- Bronsit'de; bronslarda virus veya bakteri YOKTUR... Bronslarda daralma vardir.. 6- Gerek Bronsiolit, gerek Bronsit Antibiyotiklerle tedavi edilmezler... Cok okumaniz lazim cok!!!! ON sayfada; Yazarlar kismindaki makalelere mutlaka bir goz atin, zamanla hic acele etmeden tamamini okuyun ki, hangi bilgi nerede bilin, gerektiginde oradan okuyun. Limonlu bal: - Bebeklerde; limonata tarzinda hazirlayin, oranlari o kadar onemli degildir. Oksurdugunde; 2-3 yudum verin. - Cocuklarda; 1 tatli kasiginin yarisina bal, diger yarisina Limon suyu koyup, karistirin, oksurunce verin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Ağu 2017 Saat 04:29 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|