|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gasbsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2017 Saat 21:59 |
merhaba doktor bey. 5 yaşındaki kızım 4 gündür karnım ağrıyor diyor arada tuvaletini ishal sekilde yapıyor arada normal yapıyor. gunde 3-4 kez tuvalete karın ağrısıyla gidip kakasını yapıyor. ateşi 37derecelerde seyrediyor. iştahı yok. halsizliği var. mide bulantısı oluyor ara ara. ama istifra etmedi hiç. karnı cok sık ağrıyor sadece. hiçbir müdahalede bulunmadım. acaba domuz gribi de hafif mı geçiriyor. sizi 1yıla yakın takip ediyorum ve takip ettiğinden beri hiç ilaç kullanmiyoruz ve çok sık hasta olan kızım artık çok hasta olmuyor. ama yine de size danışmak istedim bir şeyler yapmalı mıyım ne kadar süre böyle devam eder acaba?
|
|
![]() |
|
Gasbsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kusuruma bakmayın hocam bu hafta bu sorun çok dile getirilmiş geç farkettim
. değerli vaktinizi aldım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|