|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Tem 2017 Saat 02:58 |
https://i.hizliresim.com/bGvl8V.jpg
https://i.hizliresim.com/dGLnjL.jpg Hocam merhaba 11 aylık kızımi sabah ateşle uyandı akşama kadar ateş düşürücü vermedim sayenizde ateşten korkmuyorum fakat çok inlemeye başlayınca Yarım ölçek dolven verdim rahatladı gün boyu çok güzel emdi akşam üzeri emerken ağlamaya başladı yutkunamiyordu hatta gün boyu salyaliydi çünkü tukurugunu yutamiyordu dilinde bir yara farkettim acaba hastalıktan mi çıktı birde hocam hiç bir grip belirtileri yoktu sadece ateş birde yutkunamama eski maillere baktım aft gibi geldi çünkü iki tane var yaygın birşey yok birde vücudunda döküntü oldu sanırım ateşten isilik gibi resimleri sizde degerlendirirseniz sevinirim teşekkürler saygılar...
Düzenleyen turnam - 19 Tem 2017 Saat 03:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dilinin ucunda; ufak bir Aft var.. 2-3 gun sikintisi olabilir.. Dokuntuler; isilik!!
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kızim sabaha kadar ağladı ateş birde ağrısı vardı karnı aç olmasına rağmen meme ememiyodu ağzına aldığı gibi çıkarıyordu
Kan tahlili için dr a gittim o da kolay kolay ant vermez tahlil yaptırdım Mono çok yüksek korkulacak birşey yok dedi birde boğazı yara içindeo yuzden yutkunamiyor tantum sprey kullan dedi eski mailllerde n enf monoyu biliyorum o yüzden icim rahatti fakat siz ateş Bir hafta sürer diyorsunuz saat 3 ten sonra ateş olmadı yanlış hatırlamıyorsam wbcde bir yaş altı 17 çünkü ilk sayfada ki wbc değerinin yanlış olduğunu soylediginizi okumuştum ben sonuçları size gönderiyorum incelerseniz memnun olurum https://i.hizliresim.com/qWA8zZ.jpg
Düzenleyen turnam - 19 Tem 2017 Saat 17:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayret!!! E.M'u taniyabilen bir Turk doktoru!!! Evet, teshis dogru, 1 hafta kadar atesi olabilir, merak etmeyin.. Bazen kisa surdugu de oluyor. Bazende, ates; ara ara oluyor, bir gun aradan sonra tekrar ates olabilir. Tantum Verde kullanin!! Mumkun oldugunca, ilac kullanmayin, atesini dusurmeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Tem 2017 Saat 19:38 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|