Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Aft mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAft mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
turnam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 383
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turnam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Aft mi
    Gönderim Zamanı: 19 Tem 2017 Saat 02:58
https://i.hizliresim.com/bGvl8V.jpg
https://i.hizliresim.com/dGLnjL.jpg
Hocam merhaba 11 aylık kızımi sabah ateşle uyandı akşama kadar ateş düşürücü vermedim sayenizde ateşten korkmuyorum fakat çok inlemeye başlayınca 
Yarım ölçek dolven verdim rahatladı gün boyu çok güzel emdi akşam üzeri emerken ağlamaya başladı yutkunamiyordu hatta gün boyu salyaliydi çünkü tukurugunu yutamiyordu dilinde bir yara farkettim acaba hastalıktan mi çıktı birde hocam hiç bir grip belirtileri yoktu sadece ateş birde yutkunamama eski maillere baktım aft gibi geldi çünkü iki tane var yaygın birşey yok birde vücudunda döküntü oldu sanırım ateşten isilik gibi resimleri sizde degerlendirirseniz sevinirim teşekkürler saygılar...

Düzenleyen turnam - 19 Tem 2017 Saat 03:06
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117847
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2017 Saat 04:01
Dilinin ucunda; ufak bir Aft var.. 2-3 gun sikintisi olabilir.. 
Dokuntuler; isilik!!
Yukarı Dön
turnam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 383
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turnam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2017 Saat 16:56
Hocam kızim sabaha kadar ağladı ateş birde ağrısı vardı karnı aç olmasına rağmen meme ememiyodu ağzına aldığı gibi çıkarıyordu
Kan tahlili için dr a gittim o da kolay kolay ant vermez tahlil yaptırdım
Mono çok yüksek  korkulacak birşey yok dedi birde boğazı yara içindeo  yuzden yutkunamiyor tantum sprey kullan dedi eski mailllerde n enf monoyu biliyorum o yüzden icim rahatti fakat siz ateş
Bir hafta sürer diyorsunuz saat 3 ten sonra ateş olmadı yanlış hatırlamıyorsam wbcde bir yaş altı 17 çünkü ilk sayfada ki wbc değerinin yanlış olduğunu soylediginizi okumuştum ben sonuçları size gönderiyorum incelerseniz memnun olurum
https://i.hizliresim.com/qWA8zZ.jpg

Düzenleyen turnam - 19 Tem 2017 Saat 17:35
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117847
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2017 Saat 19:31
Hayret!!!  E.M'u taniyabilen bir Turk doktoru!!!  
Evet, teshis dogru, 1 hafta kadar atesi olabilir, merak etmeyin.. Bazen kisa surdugu de oluyor. Bazende, 
ates; ara ara oluyor, bir gun aradan sonra tekrar ates olabilir. 
Tantum Verde kullanin!! Mumkun oldugunca, ilac kullanmayin, atesini dusurmeyin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Tem 2017 Saat 19:38
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.