|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haz 2017 Saat 17:21 |
Merhaba hocam arkadaşımın 55 günlük bebeği daha önce sa
5 günlükken sarılık olmuştu bilirubin 27 idi fotaterapi uygulandi bebek düzeldi fakat dün yine çok sarardigini farketmişler hemen Dr a götürmüşler
Bilbrun 9 çıkmış 8 tupde kan alınmış bebek doğduğundan beri deli deşik oldu çok üzülüyorum onlara güneşe çıkarmalarını söyledim Hatta sizin 5 günden sonra sarılığın bir önemi olmadığını soylediginizi biliyorum ayrıcada düşük bir değer sadece sararması dusunduruyo bird Eski mailllerde Gilbert sendromundan bahsetmissiniz sonra dan tekrarlamasında böyle bir sebep olabilir mi bu arada tahliller daha cikmamis
Düzenleyen turnam - 29 Haz 2017 Saat 18:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117393 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yuh yani!!! Ondan sonrada; "Niye doktorlara hakaret ediyorsun?" diye sitem ediyorlar! Sarilik ;yani, Eritrosit yikimi, bittikten sonra, en once, Kan'daki bilirubin seviyesi duser.. Dokuda, bilhassa yag dokusuna yerlesmis olan bilirubin'in temizlenmesi cok zaman alabilir!!! Yapilanlarin tamami NAFILE ve bos isler!! Bu yastaki bir bebekten, 8 tup kan alinmasi; bebekte ANEMI YAPAR!!!! Ailede kabahat!!! Gilbert Sendromunda; Bilirubin, devamli 20mg/dL'nin ustundedir.
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam çok haklısınız siz bunlara nedeseniz fazlasıyla hak ediyorlar ama dediğiniz gibi aileninde kabahati var o kadar sizin
bize ogrettiklerinizi anlatıyorum yinede hata yapıyorlar ben bebeğe Üzülüyorum doğduğundan beri çekiyor birde hocam bebekte kalça çıkığı var demişler ben çift bez takın duzelir dedim eski maillerde Okudum sizede sonucu gönderiyorum sizcede kalça çıkığı varmı Çünkü bu hastaneye pek güvenmiyorum https://i.hizliresim.com/pWPZa0.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117393 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu hastalik; %80 kizlarda gorulur.. EGER; bu olcumler DOGRU ise (????) sadece kalin ara bezi koymaniz yeterlidir. Bu tiplerde; KUNDAK yapilmasi ile kalca cikigi olusur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|