|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melek4242 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2017 Konum: karatay Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 May 2017 Saat 12:16 |
İyi günler Kadir Bey,7 yaşında bir oğlum var.İki yıldır yaz ayları hariç sürekli burun
tıkanıklığı, balgam ve öksürüğü var, ateş yok,halsizlik yok, hastalık durumu yok. Önceki yazılarınızı okudum sıcak buhar tedavisi onermissiniz.Nasil uygulayacagimizi yazar mısınız? Götürdüğümüz doktorlar alerjik olduğunu söylüyorlar.Alerji ilaçlarını da kullandık bir ise yaramadi.Soguk hava alerjisi diye bir alerji var mı? Siz ne dersiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerji ile; yakindan uzaktan hicbir alakasi yok... Bu sadece;Turk doktorlarinin Grip teshis etmemek icin yeminli olmalarina baglidir. Sicak buhar denenebilir. Yaninda; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. |
|
![]() |
|
melek4242 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2017 Konum: karatay Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey merhaba, öncelikle çok teşekkür ediyorum.Oglumun iki yıldır ilaçsız
atlatamadigimiz balgamli öksürüğünü ilaç kullanmadan atlattık.Sizinle karşılaş madan önce çok çaresizdim.İyiki varsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|