|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 May 2017 Saat 16:42 |
Kadir hocam iyi günler
Kızımın tetik parmak sorunu vardı Ameliyat olacağı için testler yapıldı.akciğer filmi çekildi Çocuk dr tahlillerine baktı ve hepatit aşısının tutmadığını ve 3 tane hepatit aşısı yapılması gerektiğini söyledi.siz ne diyorsunuz kadir hocam yaptıralım mı? |
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir hocam işaretlediği değer anti hbs 0.49.kızım 43 aylık
Birde kadir hocam bu ameliyat kolay mı?ben bi anne olarak çok endişeleniyorum:( Şimdiden teşekkür ederim Düzenleyen zulluuuuuuuuu - 17 May 2017 Saat 17:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Turkiye'de yapilan Hepatit B asilari; ASLA tutmaz.. Turk saglik bakanligi elemanlari; HepatitB asisini, bakanligin "talimati" ile yaparlar.. Talimati yapanda zir cahil oldugundan; HepatitB asisinin; diger asilar gibi yapildigini zanneder.....Talimati veren CAHIL, yapan da ondan daha cahil olunca, bu durum kacinilmaz olur.... Hepatit B asilari; Karma asilar gibi olu asi veya KKK asisi gibi zayiflatilmis virus asisi degildir!!! HEPATIT B ASILARI; GENETIK ASI OLUP, sadece DNA zinciri ihtiva ederler... Bu sebeple; SADECE, "Omuz adelesi" gibi kucuk adeleye ve MUTLAKA ADELE ICINE yapilmasi SARTTIR.. Bu asi cikali; 30 seneyi gecti ama, Saglik Bakanligi hala ogrenemedi!!!! Bu asi cocuklara, bacaktan yapilirsa, ignesi kucuk oldugindan, asiyi; adele icine degil, deri altina verir.. Zaten adeleye verebilse bile, bacak adelesi buyuk oldugundan, hucre basina dusen viral DNA zinciri az sayida oldugundan, asi reaksiyonu OLMAZ.. Yeni asi yapilirken, bu hususu belirtin ve israrci olun, yoksa bu seferki asi da tutmaz.. Bu asilar, disardan doviz karsiligi getiriliyor. Dusunun; nasil bir "milli servet" ziyani DEVLET ELI ile yapiliyor.. Saglik bakanligi bu tip insanlarin elinde oldugu surece, bu millet daha cok kaziklar yer. 2- Ameliyatin cok onemli bir ameliyat oldugunu sanmiyorum... Turkiye'de sokaga cikmak bile RISKLI bir durumdur.. |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Merhabalar umarım iyisinizdir o zaman bizim hepatit b de tutmadi simdi okudum hep kalcadan oldu asilar 9 yas kiz 6 yas oglumuz icin kac doz yaptiralim birde tutmussa tekrar olmasinin asi fiyati disinda bir zarari olur mu
iyiki varsınız allah razı olsun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
kadir hocam tekrar rahatsız ediyorum
kızımın gözünde kızarıklık ve çapaklanma vardı tobrased kullandık geçmedi.göz doktoruna gittik krem ve damla verdi tam geçti derken yine kızımın gözü kızardı ve sabah çapak vardı.1 aydır aynıyız bir sağ gözü çapaklanıyor bir sol gözü :( |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Kalcadan yapulan Hepatit-B asilari tutmaz.. Fazladan yapilan asilarin bir zarari olmaz. 2- Goz isini cok anlattim; Goz damlasi, masaj ve SF ile burun temizligi beraber yapilacak.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
hepsini yaptım kadir hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Lutfen, "KONU" basliginin disinda sual sormayin.. Bir Goz doktoruna gorunun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|