|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
hayat1977 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayat1977
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 May 2017 Saat 10:48 |
Kadir bey 26 aylık 86 cm 13 kg kızım önceki gece ateş huysuzluk sonrasında kivranmaya başladı gece dr gittik boğazda kızarıklık var dedi tükürük testi istedi test pozitif çıktı 10 günlük kullanmak için ilaç verdi aslında bu teste siz güvenmediğini için ben ilaca bakmadan almadım viral boğaz agrisi diye düşündüm ama 2 gündür kızım ara ara huysuz ateşli ve kıvranıyor ben hiçbir şey yapmıyorum burnu temiz ağızda bana göre koku yok esim koku var diyor acaba ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118637 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta bir kere; Streptokok enfeksiyonlari gorulmez..... "Beta" tabiri Turkiye'nin APTAL doktorlarinin uydurdugu bir terim olup, hicbir yabanci Tip kitabinda boyle bir tabir yoktur. Talebeligimden beri, ASLA bir tane bile Turkce Tip kitabi okumadigim icin, Turkce olanlarda ne yazar bilmiyorum.. Antibiyotik gerektiginde: Ates+agizda pis koku+dil ustunde silme pas tabakasi olur.. Kizil ve Streptokok enfeksiyonlarinda DIL: Ilk gun; silme beyaz zemin ustunde, kirmizi noktalar seklindedir. ( Beyaz cilek) 3. gun : silme kirmizi zemin ustune, beyaz noktalar halindedir.. (Kirmizi cilek) Diger bakteriel hastaliklarinda; silme beyaz tabaka olur, noktalar yoktur. Virutik hastaliklarda, dilde farkli bir gorunum OLMAZ!! |
|
![]() |
|
hayat1977 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayat1977
Çok teşekkürler... hiçbir ilaç vermiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118637 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Goruyorsunuz degilmi; o "testler" NASILDA herkesde (+) cikiyor.. Zaten bu son 10 senenin; saglik bakanligi ne yapmis da halk yarar gormus!! Saglik bakanligi Doktorlara kazik atarsa, doktorlar da, halka kazik atarlar.. Bir vakitler, Cin Halk Cumhuriyeti; halka yogun "Bati tipi saglik hizmeti" verebilmek icin
, 2 sene egitim ile "Ciplak ayakli doktorlar" diye bir doktor cinsi peydahlamisti.. Faydadan cok zarar verdikleri icin, yok edildiler. Bu hukumetin sozum ona "Saglik reformlari" icin, bu sekilde cok hizli hic sinifta kalmadan, imtahan bile yapilmadan mezun edilen doktorlar ve eski komunist ulkelerden, 3-4 senelik egitimle doktor olmus kimseleri getirtirlerse, her gecen gun saglik daha kotuye gidecektir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 May 2017 Saat 05:06 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayat1977
Ağzınıza sağlık Allah yardimcimiz olsun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayat1977
Kadir bey, kızım ateşi yok ama ara ara çok agrisi oluyor resmen kıvranıyor o zaman masaj vs ise yaramıyor ne yapabilirim, bu hastalık ne kadar surer
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayat1977
Birde bağlam var ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayat1977
Seste kısıldı hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|