Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kararsız kaldım(burun akıntsı)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKararsız kaldım(burun akıntsı)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
umay ana Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 116
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı umay ana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kararsız kaldım(burun akıntsı)
    Gönderim Zamanı: 06 Nis 2017 Saat 22:17
Kadir Bey merhaba şeffaf burun akıntısı hapşırma ile başlayan genelde ikinci gün solunum sıkıntısı gece uyuyamama ile devam eden nefes vermede zorluk dudaklarında morluk oluyor acilde ventolin ile rahatliyoruz geçen bahar iki kez bu durumu yaşadık bu bahar​ ilk kez oldu geçti bunları sizinle paylaştım alerjik reaksiyon dediniz zyrtec kullanmamızı önerdiniz şimdi yine burun akıntısı başladı öksürük var grip olduğunu düşünüyorum çünkü gece rahat uyuyor zyrtec grip olunca kullanmıyoruz ya şimdi ikilemde kaldım bıraksam mi
Krizalit kristalin...
Yukarı Dön
umay ana Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı umay ana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2017 Saat 22:26
Söylemeyi unuttum 31 aylık kızım 98 cm 16 kilo dediğiniz gibi besliyorum emmeyi de yeni bıraktık 😊
Krizalit kristalin...
Yukarı Dön
umay ana Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı umay ana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2017 Saat 22:37
Hocam başka bir arkadaşa verdiğiniz cevap yeterli oldu öksürük ön planda değil genzi dolunca öksürüyor zyrtec devam o zaman
Krizalit kristalin...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.