|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2017 Saat 12:43 |
hocam merabalar oglum 10 yasında 45 kilo 151cm boyunda hocam oğlum çukur taban ayak taban çukurları biraz fazla tabanlık verildi onu kullanmasına ragmen özellikle ayak baş parmaklarının altı sürekli su topluyo artık nasırlaşıcak diye korkuyorum çok sert oldu bas parmak derisi ve şu an yine su topladı basarken yine çok acıdığını söylüyo sürekli çorap değiştirip bepanten sürüyorum ayakkabı en iyisini almaya çalişıyorum ama çare etmiyo hocam lütfen ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"cukur taban" icin, tabanlik verilmez!! Topugu yere degiyorsa, hicbir sey yapmayin..
|
|
![]() |
|
furkan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam iki ayakta özellikle sol ayak topugu daha bi dışa doğru basiyo sağda hafif var hocam
|
|
![]() |
|
futbol oynamayı çok sviyo hele şimdi birde ronaldo kramponu aldıki ayagından çıkarmıyo hocam su toplaması için hangi kremi önerirsiniz o zaman tabanlık ayak num.büyüdüğü için yeniletcektim almıyorum hocam normal ayakkabımı yoksa nasıl kalın topuklu spormu almam lazım düz mü almamlazım hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalin corap giysin, Krem, Furacin olabilir.. Normal ayakkabi giysin, zamanla agirlik bine bine cukur azalir.
|
|
![]() |
|
tesekkurler hocam sizi seviyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|