|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
azranınannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı azranınannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2017 Saat 20:46 |
Hocam Merhaba . 31 ocak doğumlu bir oğlum var. 5 yaşında bir kızım daha var ve sayenizde büyüttük ama aradan geçen zamandan mi bilmiyorum acemi gibiyim. Teyit etmek istediğim bir kaç konu var hocam şimdiden teşekkür ederim..
1. Hocam şüpheli durumda kalça çıkığı ultrasonu çekilir dediğinizi biliyorum.ve hatta bir cevabınız da erkek bebekte kalça çıkığı olmaz dediğinizi de okudum. Karar verelim derken 2 aylık oldu oğlum. Çektirmek istesek de artık geç mi kaldık? Malum burda rutin yapıldığından ya şüpheli bir durum varsa da atlarsak diye endiseleniyoruz. 2. Sünnet derisinin siyirilarak temizlenmesine gerek yok diye makalenizde okudum. Ama temizlenmezse kireclenir dedi dr. Buda yeni bir saçmalık sanırım. Emin olmak istedim sadece. 3.hocam oğlum agulamiyor, Olmaliymis. . Bilinçli gülmüyor , Olmaliymis. . Bir kaç saniyelik göz kontağı dışında öyle uzun uzadıya bi kontagimiz yok , Olmaliymis. . Ayına göre anormal bir durum mu bunlar hocam? 4. Son olarak cok uyuyor. Hele geceleri yetişkin gibi biraksam geceden sabaha kesintisiz uyur. Sadece 1 kez uyaniyor emiyor, ara vermeden tekrar uyumaya devam.. gündüzleri elbette uyanık olduğu zamanlar var .. anneler hep uyumamalarindan şikayetçi . Bi tek benimki mi böyle. Bu bir sorun mu hocam
|
|
cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Simdiye kadar goren doktorlar, hic elle "Kalca cikigi" muayenesi yapmadilarmi???Erkeklerde son derecede nadiren, "Kalca hipoplasizi " olabiliyor. Elle muayene yeterlidir, supheli durumda US cekilir. 2- Soyle..... Farkli iki durum var.. a) Sunnet derisi, pipi basina yapisik olabiliyor. Bu durumda, sunnet derisini geriye siyirmakta israr etmenin bir anlami yok!! Arada bir bosluk olmadigi icin, temizlemek de gerekmez. b) Sunnet derisi serbest olan cocuklarda, sunnet derisini Banyolarin sonunda, siyirmak faydali olabilir. 3- Acele etmeyin... "Olmaliymis" diyenlere bir sorun bakalim; NE yapacakmis???? 4- Bazi bebekler uykucudur. Oyle olmasa idi, "Sirinlerin" yazari o ilhami nereden alacakti!! Kilo almasi yeterli ise, gece uykusuna karismayin. Sorulan her soruya; BUTUN teferruatlari ile cevap vermeye kalkarsam, hem sual soranin kafasi karisiyor, hem benim bu kadar bol vaktim yok.. Daha; Mail'den sual soranlara cevap verilecek, Messengerden soranlara cevap verilecek, "Gebelik ve Annelik" sitesine cevap yazilacak, Bu sebeple, o konuya verilmis butun cevaplari okursaniz, tam ve butun olarak konuyu ogrenebilirsiniz. |
|
![]() |
|
azranınannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı azranınannesi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevaplarınız ıcın çok teşekkür ederim kadir bey. Çok haklısınız eksik bilgiyle olduk zannediyoruz. . Oyle guzel etkili ogretici bir arsiv var ki durmadan Okumaya devam edeceğim hocam.
Iyiki varsınız, Rabbim ömrünuze sağlıklı hayırlı uzun ömürler katsin insallah.. Sevgiler saygilar..
|
|
cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|