|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
heloche ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2012 Konum: tunceli Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2017 Saat 12:08 |
Merhaba kolay gelsin hocam...oğlum 4.5 yaşında. 9 gün oldu grip..ilk iki gün öksürük burun akıntısıyla başladı 1 defa kustu 3. Ve 4.Günler akşam ateşi 38.5 idi....müdahale etmedim ama son 4 5 gün yine akşam saatlerinde yükseldi 39.5 lara yükseldi ve inliyordu calpol verdim.kuru ve inatçı öksürüğü var. Bu sabah hastaneye götürdü eşim doktor boğazı kızarmış grip antibiyotik başlaması lazım demiş. Bu yaşına kadar hiç vermedim antb. Sreum limon cold mixle atlattık.eşim wbc sonuçlarına bakalım demiş doktor gripte çıkmaz gerek yok wbc yinede yapalım demiş...sonucu size yazıcam hocam
. |
|
![]() |
|
heloche ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2012 Konum: tunceli Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wbc 15.0 çıktı hocam... agumntn 2.1 ölçek , 5gün devam edecek dedi . Başladık kjllanmaya.ateşi 37 derece artacak gibi. akşam saatlerin de çıkıyor napalım hocam devam edelim mi kullanmaya 5 gün ? İlk defa kullanıyoruz antb.. yazılarınızı okuyorum sürekli galiba bu sefer kullanmak zorundayız? Şimdiden teşkler iyi ki varsınız...
![]() Düzenleyen heloche - 26 Mar 2017 Saat 20:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktor musvettesi, resmen APTAL!!! Hem Grip diyor, hem WBC'nin 4.5 yas cocuklarindaki Referans araliklarini bilmiyor.. Bu aptallar, her atesli cocuga Antibiyotik verirler... 2-5 yas arasi, WBC: 5.5-15.5 dur.. Kesinlikle Gripal enfeksiyon geciriyor, sakin antibiyotik vermeyin. Ayrica da; antibiyotik gereken bir durumda: ATES yaninda+ Agizda pis koku+Dil ustunde, silme pas tabakasi olur. Bunu unutmayin.. Eski mailleri okuyun.. Hep ayni sualler, hergun soruluyor.
|
|
![]() |
|
Hocammsizin tablo da şöyle yaZıyor/ 2-9 sene: 4.0-12.0/ ...tahilde de 15.0 çıktı. sabah ve biraz önce verdim antibiyotiği.. ateşi 37 üstüne çıkmadı bu akşam .. antibiyotik iyi geldi ondan çıkmadı diye düşündüm.. dilimde beyaz bi tabaka vardı. Dün akşam ateşi 39 40 lara yükseldi calğol verdim gece 3 e doğru 37 lere düştü ve terliydi ateşi düştüğünde..
Düzenleyen heloche - 27 Mar 2017 Saat 00:15 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O ilk yazilan tabloda: 2-9 sene yaziyor.... O YUZDEN SIZE AYRICA BELIRTTIM!!!!!! ...." 2-5 yas arasi, WBC: 5.5-15.5 dur.. " diye!!! Maalesef. o ilk yaziyi ben duzeltemiyorum... |
|
![]() |
|
Tamamhocamm kestim antibiyotiği 1 gün sabah akşam içti sadece, wbc değeri yanılttı beni yoksa vermezdim hocam.. keşke düzeltseler o yazıyı.. teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|