Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Su çiçeğimi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSu çiçeğimi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NaViNez Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NaViNez Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Su çiçeğimi?
    Gönderim Zamanı: 23 Mar 2017 Saat 07:45
Yukarı Dön
NaViNez Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 118
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NaViNez Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2017 Saat 07:53
Merhaba hocam,3yaşında kızım sabah kalkdığında yüzünde böyle kızarıklıklar var, 2-3 gün önce aynı ortamda olduğumuz çocuk dün su çiçeği çıkarmış acaba bizdekide su çiçeği mi?ateş yok,burun tıkalı,hafif öksürük var,döküntüler yalnızca yüzünde.Eski maillerde su çiçeğinde döküntüler karından başlar yazmışsınız onun için emin olamadım acaba su çiçeğimi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2017 Saat 08:36
  "....Eski maillerde su çiçeğinde döküntüler karından başlar yazmışsınız onun için emin olamadım acaba
su çiçeğimi.."
Emin olabilmeniz icin, acaba HANGI lisanda yazmam icap edecek???
Bu daha nasil anlatilirki!!!

Kusura bakmayin.. Daha baska bir turlu anlatmasini bilmiyorum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.