|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şub 2017 Saat 00:16 |
Hocam merhaba
Oğlum 3 yaşında sürekli hasta,mikrop koleksiyonu yapıyor,dert etmiyorum ama kuru çok rahatsız edici bir öksürüğü var bugün çok arttı,limon bal içiremiyorum,serum fizyolojik günde en fazla 2 kere dakikalarca dil döküp sıkıyorum,doktoru ventolinli buhar vermezsen geçmez dedi içime sindiremedim,zaten istesem de imkanı yok yaptırmaz , bir tek uyurken cold mix damlatıyorum ne yapmalıyım? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktorun dedikleri yapmayinda, ne yaparsaniz yapin.. Ventolin Astim ilacidir. Grip esnasimda, savunma maksadi ile daralan bronslarin genislemesi ile, oksurugun hicbir alaksi yoktur. Eski mailleri okuyun... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|