|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
boddim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şub 2017 Saat 15:21 |
iyi günler hocam,
kızım 6 şubatta 2 yaşına girdi hala anne sütü alıyor ek olarak yemeklerini de yiyor. çalışan bir anneyim akşam 6da evde emme mesaisi başlıyor sabaha kadar sürekli emiyor. doğum kilosu 3000 gr boy 50cm şuan kilosu 17 kg boyu 90 cm sadece anne sütüyle beslenirken her ay en az 1 kilo aldı yaşında 12 kiloydu. herkes çok kilolu diyor ben anne sütü aldığı için kilolu olduğuna inanıyorum çünkü oğlumda 26 aylık olana kadar emdi. ve memeden kestikten sonra zayıflamaya başladı. siz ne derseniz içimi rahatlatacaksınız ona göre hareket edeceğim hocam.
|
|
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120399 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"....
kızım 6 şubatta 2 yaşına girdi ..." 2 yasina GIRDI!!!!! oylemi!!! Yani, 6 Subatta, 1 yasi BITTI!! Eminmisiniz!!! Her halde; "2 yasi bitti" veya "3 yasina girdi" demek istiyorsunuz!!! IKi yasi bitti dersek; 11,7kg olmasi gerekir... 17 kilo 5 yas kilosudur. Anne sutunu degil, yemekleri AZALTIN... Su yas hesabini bir ogrenseniz artik diyorum!!!!
|
|
![]() |
|
boddim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet hocam 2 yaş bitti.
presentil heseplamada boyu kilosuna göre az değerlerde ama yaşına göre normal heralde demi 90cm. anne sütünü kesmeyi düşünmüyorum zatende kesmekte cok zor ve imkazsız gibi çünkü aşk yaşıyor kızım göğsümle :D ilk 6 ay sadece anne sütü aldı her ay düzenli 1 kilo aldı.
|
|
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120399 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6cm boy fazlasi var.. Ilk sayfadaki, "Boy-Kilo" cetvelinden takip edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|