|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kirazbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şub 2017 Saat 13:47 |
Merhaba kadir bey benim 22 aylik kizim 11.8 kg boyu cm
Her ay hasta oluyor ve atesle beraber oluyor..hic bi sekilde olac vermiyorum.bal limon vs ile gecirmeye calisiyoruz..ancak son aylarda hadtalandiginda ayaklarinin altinda bu sekilde seyler cikiyor..ilk resim ocak ayinda hastalandiginda olmustu diger resimler ise simdi ki hastaliginda olan yani su an ayaklari boyle..ve ayrica kizim hastalandgnda burnu oesinlikle acilmiyor ki normaldede hic acik degil uykudayken artik nedesini tutuyor ve gogsu icine kadar inip cikiyor bogulurcasina nefessiz kaliyor uyku apnesi gibi ne yapacagimi sasirmis durumdayim... ![]() ![]() ![]() Düzenleyen kirazbebek - 06 Şub 2017 Saat 13:53 |
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayaktaki dokuntuler; El,Ayak&Agiz Hastaligi DEGIL!! Bazi viruslerin sebep oldugu: Erythema Multiforme.. Bir onemi veya ozelligi yoktur. Her hangi bir tedavi de gerekmez. Burnu; Serum Fiz ile acilmiyorsa; Iliadin DAMLA kullanin.. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
kirazbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkur ederim cvbiniz icin Allah razi olsun Kadir Bey
Eski mailleri ara ara hep okuyup hep not tutmaya calisiyorum hocam Eski mailleri okumadan size soru sormamaya calisiyorum ancak illiadinle bile acilmiyor hatta her gun banyo yaptiriyorum daha da cok tikaniyir ama sonradan da bi acilma olmuyor O yuzden saskinim arada bi olsa anliycam fakat tam 1 ay arayla hasta oluyor yaz kis boyle geciyor😔 |
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|