|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayışığı81 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayışığı81
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şub 2017 Saat 19:43 |
İyi akşamlar Kadir bey oğlum 29nisan 2011dogumlu.Bu gün sağ kolunun dirseği çıktı ve dirsek kemiği kırıldı ben röntgeni bilgisayarda gördüm tam kemiğin orta yerinde dışa doğru v yapacak şekilde ama tamamen kırılmamış çatlak gibi yani...sorum şu olacak.Ne kadar surede iylesir? Bir de sabah akşam ağrı kesici verin dedi ilk 3-4 gün ağrıyor diye şikayet etmesede verin dedi.Sizce gerek var mı? Bir de evde CARPOLSURUP var gerekirse onu kullanayım mi yoksa başka bir ağrı kesici mi önerirsiniz? Çok teşekkürler.
Düzenleyen Ayışığı81 - 02 Şub 2017 Saat 20:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ortopedi doktoruna danisin.. Agri icin; Parol surup; kullanilabilir.
|
|
![]() |
|
Ayışığı81 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayışığı81
Ortapedi doktoru gördü zaten ama arıyor desede demese de 3- 4 gün ağrı kesici verin sabah akşam dedi. Mantığını pek anlamadım size sormak istedim o yüzden...ağrı olmazsa ağrı kesici vermem gerekir mi sizce?
Düzenleyen Ayışığı81 - 02 Şub 2017 Saat 20:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O kismi anlamamisim.. Dogru, agri yoksa gerekmez.. Hatta zararli bile olabilir, kotu giden bir durum oldugunda, erken safhada anlayamazsiniz..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayışığı81
İyi akşamlar Kadir Hocam aklıma birşey takıldı böyle olunca hiç güvenemiyorum bu doktorlara. Dirsegi yerine oturttular...Rontgenleri gördüm fakat dirseğin durumunu pek anlayamadım. Ama dirsek kemiği alçıya almadan önce çekilen son rontgende kemiğin bir ucu tutuyor diğer ucu hafif V şeklinde çıkıntı yapmış durumdaydı yani hala açılı duruyordu.Yas agaç kirıgi denilen kiriga benziyordu.Bu durumda o kemik alçıda aynen o şekilde açılı kaynamaz mi? Kafayı yemek üzereyim. Bir de catlak dediler catlak olan kemik açı yapabilir mi?Yardım edin lutfen
Düzenleyen Ayışığı81 - 03 Şub 2017 Saat 20:23 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|