Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lösemı olabılırmı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumLösemı olabılırmı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Endıselı anne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Endıselı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lösemı olabılırmı
    Gönderim Zamanı: 22 Oca 2017 Saat 22:45
Hocam merhaba aklımı kurcalayan bı konu hakkında sızden yardım ıstıyorum. 16.03.2012 sogumlu bır kızım var uzun zamandır saclarında dokulme vardı bıkac kere doktora goturdum mevsımseldır olur dıyıp gecıstırdıler su son zamanlarda cok daha fazla arttı tararken yada yattıgı yere avuc avuc dokuluyo su son 1 haftada sureklı halsızlıkten ve butun vucudunun agrıdıgından yakınıyor sevdıgı seylerı yapmayı teklıf ettıgımde hıc bısey yapmaya halim yok dıyor,sokaga cıkmaktan keyıf alırken merdıvenden ınmeden yoruldum dıyor..ve bu sabah burun kanamasıyla uyandık bı anda fıskırır tarzda ve uzun suren bır kanamaydı 2 kere tampon yaptım ama onlar bıle kandan kıpkırmızı oldu bu olaydan sonra aksama kadar hıc halım yok deyıp hep yatakta yattı burun kanaması hafıf tarzda daha oncede 2 kere basımıza gelmıstı ve en son olarakta vucudunda bacak ve kollarında morarma oluyor krese gıttıgınden bı yere carpmıstır dıyorum ama son 1 haftadır kresede gıtmıyor hala oluyor,sımdı bu belırlıtılerı netten arastırdıgımda hep losemı cıkıyor Allah korusun benım ne yapmam lazım hocam bunlar meden oluyor olabılır yardım edın
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118364
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2017 Saat 07:59
Bir;  "Tam Kan Sayimi" yaptirin ve tamamini bana yazin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Endıselı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2017 Saat 08:13
Tamam hocam
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Endıselı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2017 Saat 23:30
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Endıselı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2017 Saat 23:34
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Endıselı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2017 Saat 23:39
Hocam tahlıl sonuclarının resmını attım ama acılıyormu, bunarada sonucların normal oldugunu burun kanamasınında burnundakı damar catlagından oldugunu soyledıler bugunde tahlıller yapılırken 2 kere daha burnu kanadı ve kan alındıktan sonra kanaması cok usun sure devam ettı kolundan
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Endıselı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2017 Saat 23:51
Protrombın zamanı (sn) 13.3 ----protrambın zamanı (%) 102------protrombın zamanı (ınr) 0,99---- aptt 25,2---ferrıtın92,8----tsh 4,26 2,56 2.52-----serbest tsh 1.00. 1.02.    ----- hemeogram wbc 9.65. --neut% 64.0---neut# 6.18----eo# 0.03L---eo% 0.3L   Baso# 0.03---baso%0,3---lymph#2,68---lymph% 27,8---mono#. 0,73---mono% 7,6---ebc 4,68---hgb 12.7---hct 37,9---mcv 81.0--mch 27.1---mchc 33,5--- rdw-sd 40,5--- rdw-cv 14.1 plt 235 --pdw 11.1---mpv 10.1--- p-lcr 25,0--- ğct 0.24
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118364
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2017 Saat 01:19
Losemi ile yakindan-uzaktan hicbir alakasi YOK!!!

Antibiyotik gerekmiyor..
Anemisi de YOK...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.