|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hkubrac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2017 Saat 23:20 |
kadir bey mrb, 6 yasındaki oğlum gecen hafta ptesi öksürmeye başladı. Persembe ve cuma 38-39 derece geceleri ates oldu. Bu hafta hafif hafif öksürmeye devam ediyor. Ates olduğu dönemde sık nefes alma da vardı. Atesli dönemden 1 hafta sonra bugün karın Ağrı'sı hafif ishal ve öksürerek bir kaç defa balgam çıkarma oldu. Atesli donemde genel durumunda kotuydu, hep yatmak istiyordu. Ben sizin grip tedavinizi uyguladım. Atesli evreden sonra nefes verirken hafif cızıltı da vardı, bu yüzden sabah aksam 1 ölçek brincaly verdim.hocam sanki bronşlar dolu gibi hala. Bactrim kullanmak gerekir mi acaba. Oğlumda hassas hava yolları durumu var denmişti 4 yasından beri doktora gitmiyoruz. Sizin yöntemlerinizi uyguluyoruz. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
hkubrac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam gece 1 kere kustu.sınıftaki diğer arkadaşlarında şuan için böyle bir durum yok. Bizdeki gribin devamı olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117927 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Domuz gribi geciriyor, sakin antibiyotik vermeyin, Bricanyl'de vermeyin. Eski mailleri okuyun/.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey çok teşekkürler, sadece gece öksürüğümüz kaldı. Gündüz iyi oğlum. İlaç kullanmadık sayılır.
Birde Kadir bey oğlum 6 yasında 27 kilo bugün üzerini giydirirken kol altında 1 i uzun 2 tane kıl çıktığını gördüm.kıl diyorum çünkü bacagındakiler gibi ince değil kalın. Erken ergenlik gibi birşey değildir umarım.çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117927 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir "cicek" ile bahar olmaz.. Bu konu ile ilgili yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|