Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - karın ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkarın ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
maritza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maritza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: karın ağrısı
    Gönderim Zamanı: 16 Oca 2017 Saat 14:22
hocam merhaba,

2011 doğumlu kızım ipek yaklaşık 4.5 senedir sayenizde ilaçsız büyüyor.

aralık sonunda ipek çok ağır bir grip geçirdi.4 gün düşmeyen yüksek ateş,karın ağrısı ve halsizlik,bulantı..hastalığı boyunca ağzında farklı bir koku almadım,dili de normal geldi bana.hastalığın bitimine doğru ağzında bir koku oldu bir müddet,ben bunu ağır gribe bağladım ve sonrasında geçti zaten.kusma olmadı.biz hastalığa hiç müdahale etmedik.sınıflarında birçok çocuk aynı durumda idi. ben domuz gribi olduğunu düşündüm.

sonrasında iyileşti ve okula başladı.ancak o zamandan beri ara ara karın ağrısı şikayeti oluyor...bazen midem bulanıyor veya iyi hissetmiyorum diyor.okulda da zaman zaman benzer şikayetlerle dinlenmek istediği oluyormuş.ama diğer zamanlarda durumu iyi,ishal,ateş vesaire yok...şu anda çok hafif öksürük ve burun akıntısı harici şikayetimiz yok.

hocam doktora gitmediğimiz için birşey atlarım endişesi taşıyorum,tek danışabileceğim sizsiniz.

hocam bu karın ağrısının sebebi ne olabilir?ne yapmam gerekir?

not:sadece karın ağrısı olduğu için (kaşıntı,salya...vb. yok) Andazol filan vermedim.hemen grip ertesi olunca bağlantılı mıdır diye de düşündüm.

sevgiler,
m.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120468
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2017 Saat 19:47
Bir sey vermeyin.. Bazi cocuklarda, Domuz Gribi iyilestikten sonra bunlar olabiliyor...
DIKKAT: Ameliyatlik durumlarda, agri; gelip-gecici degildir, devamli olun ve siddeti de devamli artar!!!
Yukarı Dön
maritza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maritza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2017 Saat 21:32
ameliyatlık birşeyden şüphelenmedim dehocam acaba çocuk farklı birşey geçirdi de ben farketmedim,araz mı bıraktı diye düşündüm...çocuk sağlam ama ara ara karnım ağrıyor,iyi hissetmiyorum diyor..iyileşeli neredeyse 3 hafta oldu...hala bu şikayetler olunca size danışmak istedim..
m.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120468
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2017 Saat 02:39
O notu; "Karin agrisi" ile ilgili  sorulan her sualde, ekliyorum..

Viruslerin yaptigi tahribat gecene kadar, ara ara, bu agrilar olur
Yukarı Dön
maritza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maritza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2017 Saat 09:40
iyi ki varsınız hocam...biz anneler için çok kıymetlisiniz...sevgiler..
m.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.