|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maritza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2017 Saat 14:22 |
hocam merhaba,
2011 doğumlu kızım ipek yaklaşık 4.5 senedir sayenizde ilaçsız büyüyor. aralık sonunda ipek çok ağır bir grip geçirdi.4 gün düşmeyen yüksek ateş,karın ağrısı ve halsizlik,bulantı..hastalığı boyunca ağzında farklı bir koku almadım,dili de normal geldi bana.hastalığın bitimine doğru ağzında bir koku oldu bir müddet,ben bunu ağır gribe bağladım ve sonrasında geçti zaten.kusma olmadı.biz hastalığa hiç müdahale etmedik.sınıflarında birçok çocuk aynı durumda idi. ben domuz gribi olduğunu düşündüm. sonrasında iyileşti ve okula başladı.ancak o zamandan beri ara ara karın ağrısı şikayeti oluyor...bazen midem bulanıyor veya iyi hissetmiyorum diyor.okulda da zaman zaman benzer şikayetlerle dinlenmek istediği oluyormuş.ama diğer zamanlarda durumu iyi,ishal,ateş vesaire yok...şu anda çok hafif öksürük ve burun akıntısı harici şikayetimiz yok. hocam doktora gitmediğimiz için birşey atlarım endişesi taşıyorum,tek danışabileceğim sizsiniz. hocam bu karın ağrısının sebebi ne olabilir?ne yapmam gerekir? not:sadece karın ağrısı olduğu için (kaşıntı,salya...vb. yok) Andazol filan vermedim.hemen grip ertesi olunca bağlantılı mıdır diye de düşündüm. sevgiler,
|
|
m.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sey vermeyin.. Bazi cocuklarda, Domuz Gribi iyilestikten sonra bunlar olabiliyor... DIKKAT: Ameliyatlik durumlarda, agri; gelip-gecici degildir, devamli olun ve siddeti de devamli artar!!!
|
|
![]() |
|
maritza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ameliyatlık birşeyden şüphelenmedim dehocam acaba çocuk farklı birşey geçirdi de ben farketmedim,araz mı bıraktı diye düşündüm...çocuk sağlam ama ara ara karnım ağrıyor,iyi hissetmiyorum diyor..iyileşeli neredeyse 3 hafta oldu...hala bu şikayetler olunca size danışmak istedim..
|
|
m.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O notu; "Karin agrisi" ile ilgili sorulan her sualde, ekliyorum.. Viruslerin yaptigi tahribat gecene kadar, ara ara, bu agrilar olur
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi ki varsınız hocam...biz anneler için çok kıymetlisiniz...sevgiler..
|
|
m.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|