Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gecmeyen ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgecmeyen ates

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
htcserra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 133
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı htcserra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gecmeyen ates
    Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 00:50
Hocam hayirli aksamlar.oglum 6 yasinda gecen cumartesi ates ile baslayan hapsirik gozlerde sulanma halsizlik
Ile basladi rahatsızlığımiz.atesi 37bile basladi 38.9 a kadar cuktu.sadece 38.5 gecince calpol verdim.
hicam bu ates durumu 5 gun surdu.carsamba gununu gayet iyi geçirdi. Fakat persembe tekrar ateslendi.37 ile 38 arasi
ilan bir ates.burnu tikandi hafif oksuruk bas agrisi ve halsizlik var.surekli yatmak istiyor.bugun tam 1 hafta oldu hasta olali
sagluk ocagina goturdum.bogazi kizarik dedi.antibiyotik yazdi aqumentin.almadim hocam.beñn sizin dediginiz herseyi yapiyorum
serum fizyolojik balli limon.hocam nasil duzelir ne yapmam gerekiyor cok canim sıkıldı. Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim
Yukarı Dön
htcserra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı htcserra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 00:57
Hocam sunu da eklemek istiyorum atesi hala aksamm ediyor gunduz olmuyor 
ama uzeri hafif cikiyor 37 civari. Bu ates neden kaynaklaniyor hocam

Yukarı Dön
htcserra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı htcserra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 01:30
Kusura bakmayin hocam boyle parca parca yazdim.aklima geldikçe ekliyorjm.
agizda kotu koku pas vs yok bunu da eklemek istedim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118576
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 06:33
Grip geciriyor.
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
htcserra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı htcserra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 08:55
Hocam diger maillleri okudum.serum fizyolojik ballilimon coldmix bunlaradevam
ediyorum dogru di mi hocam. Antibiyotik gerekli degil dimi hocam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.