|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
didemipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 203 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2017 Saat 12:33 |
Hocam kızım 6.5 yaşında gece 2 gibi şiddetli kulak ağrısı başladı hemen ilişsin damlattım ama geçirmedi sabah 6 ya kadar ağladı uyuyamadı 6 da uyudu. Saat 8 de baktığımda ateşi çıkmıştı. Evde bactrim var vermek istiyorum ama ölçü bilemedim 21 kilo civarı kızım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 gun, gunde:2x2 olcek( 1olcek=5ml) Damlayi benim anlattigim gibi, sirt ustu yatirip. oyle damlattinizmi??
|
|
![]() |
|
didemipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 203 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
Sırt üstü yatırdım damlatınca kulağının üstüne yatırdım ana su içmek için her damladan sonra kalktı. İkinci damlatmamda kaldırmadım yatırdım şimdi az ağrıdığını söylüyor ateşi düşmedi hala. Bugün bekleyip gece ağrısı olursa başlarım bactrim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin damlaya devam edin, sakin Antibiyotik vermeyin.. Agri icin; Dolven, veya Ibufen tercih edilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|