|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Umit99 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2016 Saat 21:07 |
Hocam merhabalar,
Oğlum 2 yasında ,Neredeyse doğduğundan beri burnundan nefes alamıyor.Ust solunum yolu enfeksiyonu oldugu zaman iyice tıkanıyor geceleri hiç nefes alamıyor.KBB doktoruna götürdüğümüzde bademciklerinin çok iri olduğunu ve geniz etinin nefes borusunun %80 ini kapattığını hem bademciklerinin hemde geniz alınması gerektiğini soyluyorlar.birde kulagında sıvı birikmesi olduğunu tüp takılması gerektiğini söylediler.10 gündür burun akıntısı da var çocuğun.Ne yapmalıyız doktor bey.Bursa da guvenebilecegimiz kbb doktoru var mıdır! Düzenleyen Umit99 - 19 Ara 2016 Saat 21:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 yasindaki cocuga bu ameliyatlari yapacak KBB doktorunun, alnini karislarim... Siz ameliyatta ne yapacagini anlatayim... Ameliyata alacak, geniz eti ve bademciklere dokunamayacak bile ( zira agiz boslugu cok kucuk oldugundan, ve o gune kadar hicbir sikayet olmayan kulaklara "TUP takacak" ve size: "Cocukta Grip vardi anestezi veremedik, bu arada da kulaklari cok kotu idi, tup taktik, ameliyat icin 6 ay sonra gelin" diyecek... Takii, 4 yas bitene kadar sizi bu sekilde antibiyotiklerle, allerji ilaclari ile oyaliyacak. KBB doktorlarindan uzak durun... Insan tenasini azaltin. Her onune gelen; yalap-salap cocugu opmesin.. NOT: Dogumdan beri olan burun tikanikliklarinda, "Koanal Atrezi" olabilir ama, bunu goremiyecek kadar kifayetsiz olabilirmi??? Dogrusu bilmiyorum. Isterseniz sadece bu durumu sormak icin baska bir KBB ye gidin. |
|
![]() |
|
Umit99 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 3 farklı kbb doktoruna götürdük.Hepsi bademcik ve geniz Etinin alınması gerektiğini söyledi.Sadece son doktor tüp takılması gerektiğini söyledi.Bende sasırdım ne yapacağımı,bu sebepten guvenebilecegimiz biri var mı dıye sordum.Geceleri nefessiz kalıyor oğlum,bogulacak diye korkuyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Niye nefessiz kalsin???? Bademcikler ve geniz eti, burun boslugundadir... Agizdan nefes almaya mani olmazlarki!!!! Ben de diyorumki, bu yasta kesinlikle bu ameliyatlari yapamazlar, sizi kandirip, "Tup takma" ameliyatini yaparlar.. Ondan sonra da, isiniz yoksa ugrasir durursunuz. Ben Turkiye'de olmadigim icin, her doktoru tanimiyorum.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|