Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bursa'da güvenilir kbb doktoru
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBursa'da güvenilir kbb doktoru

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Umit99 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Umit99 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bursa'da güvenilir kbb doktoru
    Gönderim Zamanı: 19 Ara 2016 Saat 21:07
Hocam merhabalar,

Oğlum 2 yasında ,Neredeyse doğduğundan beri burnundan nefes alamıyor.Ust solunum yolu enfeksiyonu oldugu zaman iyice tıkanıyor geceleri hiç nefes alamıyor.KBB doktoruna götürdüğümüzde bademciklerinin çok iri olduğunu ve geniz etinin nefes borusunun %80 ini kapattığını hem bademciklerinin hemde geniz alınması gerektiğini soyluyorlar.birde kulagında sıvı birikmesi olduğunu tüp takılması gerektiğini söylediler.10 gündür burun akıntısı da var çocuğun.Ne yapmalıyız doktor bey.Bursa da guvenebilecegimiz kbb doktoru var mıdır!

Düzenleyen Umit99 - 19 Ara 2016 Saat 21:08
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118655
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2016 Saat 21:25
2 yasindaki cocuga bu ameliyatlari yapacak KBB doktorunun, alnini karislarim...
Siz  ameliyatta ne yapacagini anlatayim...
Ameliyata alacak, geniz eti ve bademciklere dokunamayacak bile ( zira agiz boslugu cok kucuk oldugundan,
ve o gune kadar hicbir sikayet olmayan kulaklara "TUP takacak" ve size:  "Cocukta Grip vardi anestezi
veremedik, bu arada da kulaklari cok kotu idi, tup taktik, ameliyat icin 6 ay sonra gelin" diyecek...
Takii, 4 yas bitene kadar sizi bu sekilde antibiyotiklerle,  allerji ilaclari ile oyaliyacak.
KBB doktorlarindan uzak durun... Insan tenasini azaltin. Her onune gelen; yalap-salap cocugu opmesin..

NOT: Dogumdan beri olan burun tikanikliklarinda, "Koanal Atrezi" olabilir ama, bunu goremiyecek kadar
kifayetsiz olabilirmi??? Dogrusu bilmiyorum. Isterseniz sadece bu durumu sormak icin baska bir KBB ye gidin.

Yukarı Dön
Umit99 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Umit99 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2016 Saat 21:37
Hocam 3 farklı kbb doktoruna götürdük.Hepsi bademcik ve geniz Etinin alınması gerektiğini söyledi.Sadece son doktor tüp takılması gerektiğini söyledi.Bende sasırdım ne yapacağımı,bu sebepten guvenebilecegimiz biri var mı dıye sordum.Geceleri nefessiz kalıyor oğlum,bogulacak diye korkuyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118655
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2016 Saat 09:03
Niye nefessiz kalsin????  Bademcikler ve geniz eti, burun boslugundadir... Agizdan nefes almaya mani
olmazlarki!!!!
Ben de diyorumki, bu yasta kesinlikle bu ameliyatlari yapamazlar, sizi kandirip, "Tup takma" ameliyatini
yaparlar.. Ondan sonra da, isiniz yoksa ugrasir durursunuz.
Ben Turkiye'de olmadigim icin, her doktoru tanimiyorum..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.