|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dilekpolatt13 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekpolatt13
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2016 Saat 10:29 |
Hocam Merhaba. Yaklaşık iki haftadır kızım yürürken ayak bileginin ağrıdigini söyluyor. Fazla üstünde durmadim ama sonra dizinin agridini söyleyince telaslandim biraz.herhangi bir kızarıklık şişme yok fakat sürekli gün içinde gelip giden bir ağrıdan bahsediyor.bugün de topugum ağrıyor basamiyorum diyor.yakın zamanda ateşli bir hastalık geçirmedi.7 yaşında 21 kg.onemli bir durum olabilir mi hocam? Tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olamaz.... "Akut Eklem Romatizmasi"
na bagli agri; HAYAT BOYU, sadece 1 defa olur ve 3 gun surer.. Bir daha da tekrar eklem tutulmasi olmaz!! Bu konuyu cok anlattim, ilgili yazilari okuyun... Bu agrilar, daha ziyade; yorulma, yokus yukari yureme ve yuksekten atlamakla,ip atlamakla olur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|