|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meral48 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kas 2016 Konum: MUĞLA / MARMARİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kas 2016 Saat 15:29 |
Merhaba Kadir bey
17 yaşında erkek kardeşim var talesemi hastası 3 aylıkken öğrendik. 15 kasımda Türkiye-Muğla hastanesinde aldığı kandaki yüksek enfeksiyondan dolayı yüksek ateşten hastaneye götürdük 17 aralıkta tansiyon nabız ve solunum durdu müdahale ile tekrar normale döndürmeye çalışıldı aynı gün eğe üniversitesi yoğun bakıma sevki yapıldı bu durumla ilgili çok sorun yaşadı ve bundan sonraki süreçte bizi neler bekliyor bilemiyoruz. size kardeşime yapılan müdahaleler hakkında belgeleri taratıp göndermek istiyorum. bize konu hakkında bilgi verme şansınız olursa yada bundan sonraki süreçte neler yapabiliriz bizi yönlendirebilirmisiniz.
|
|
![]() |
|
meral48 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kas 2016 Konum: MUĞLA / MARMARİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bana bir mail adresi gönderirseniz eğer yapılan tetkikleri size ulaştırabilirim pdf halinde
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
drktgc@yahoo.com
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MAİL OLARAK GÖNDERDİM DOKTOR BEY MERAL KARABULUT OLARAK GELECEK MAİL
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, aldim ve cevap yazdim.. Bana Hemoglobin Elektroforez Tahlilinin sonuclari lazim, zira Thallassemia teshisi bile supheli..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|