|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2016 Saat 10:09 |
Kadir bey merhaba, oğlum 35 günlük hızlı. Solunum hala devam ediyo.dakikada 55-70 arası değişiyor. Sizce doktora gorunmelimiyiZ.birde bize istanbul ya da tekirdagda onerebiliceginiz çocuk. Doktoru varmı acaba.ayrıca benim 4 gündür sol göz kapağı m da belli belirsiz segiŕme var çok rahatsız ediyo uykusuzluktan yorgunluktan diye düşünüyorum ama daha önce hiç bu kadar uzun sürmemişti .varmıdır gecirmenin bi yolu..iyi bayramlar diliyorum.size .şimdiden teşekkür ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Meme emisine bakin.. Memeyi hic birakmadan, basindan sonuna kadar rahat emebiliyorsa, her sey normal demektir. 2- Goz kapagi segirmeleri, stres ve/veya asiri yorulma ile iligilidir. istirahat edin, duzgun beslenin, bol su/sivi alin, uykunuza dikkat edin. Doktor??? Tekirdag'da bilmiyorum. Istanbul'da; Bakirkoy tarafinda, Dr Sirri Bektas, Anadolu tarafinda, Dr. Mehmet Cetiner olabilir. |
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MemeYi güzel emiyo du ama son zamanlarda aşırı gazdan kivranarak emiyo.ikinarak kizararak .birde çok fazla genzine süt kaçıyor.bunlar rahat emmedigini mi gösteriyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayir.. Siz kaka ya bakin..... Altin sarisi renkte ve civik kivamda cikiyorsa, NORMAL..
Yesil'in tonlarinda cikiyorsa, cok emiyor demektir. Cok emmesi de sikinti yapar. Yenidogan ve bebek beslenmeleri ile ilgili makale ve mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim..tatile gitmeden siz bi sorum daha olucak affiniza sığınarak. Ben iki tane spinal sezeryan doğum yaptim.sırt ağrılarım çok fazlalasti.özellikle ikincide sonra.yalniz son iki gündür sirtimin ortası nda belli bi bölgede sizi yanma hissi oluyo arada.birde orası hafif koyulaşmış sanki ama bayadır oyleydi .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Epidural varken niye "spinal" anestezi yaparlar, anlamis degilim.. Yaparlarken, kemik dokusunu, bilhassa Periost denilen 'kemik zari' tabakasi cok tahrip oldu ise olabilir. Zamanla gecer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|