|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep canan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep canan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2016 Saat 00:06 |
Hocam merhaba lar,
Oğlumun gelişimi ile ilgili daha önce gorusmustuk sizde günlük süt ve sütlü gıdaların 500 ml olmalı diye tembihlemistiniz 500 ml olmasa da yaklasiyordur. Şimdi 11 aylık oldu hala 7 aylik kg duruyor 71 cm 8 kg baş çevresi 45 yaşıtlarına göre çok küçük duruyor ![]() Haziran ayında dvt3 icirmistim sağlık ocağında bu ay da icirebilirsiniz dediler onun dışında gelişimi için verebileceğim vitamin oneriyormusunuz (ablasina sipraktin kullanmıştık kardeşe verebilirmiyiz) Gelişimi için kan sayımı yaptirmama gerek var mi yoksa benmi yanlış başlıyorum bana bir yol gösterin hocam (süt peynir yoğurt meyve cicibe kıymalı çorba yemek yediriyorum ama çok çok az yiyor tadımlık gibi) Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. Not:doğum kilosu 3.5 boyu 51 cm
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sipraktin, gunde:2x yarim olcek(2.5ml) 5 gun verip, 3 gun ara vererek kullanin. D vitamini icin erken.. Eskiden cocuklara 1 ampul verdigimde kiyametler kopardi, simdi utanmasalar; her ay verecekler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|