Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oztel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 161
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oztel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ateş ishal
    Gönderim Zamanı: 03 Haz 2016 Saat 09:26
Sayin hocam 3  aylık oğlum en son 2 aylıkken kontrole götürmüştüm 6.200 gr 62 cm idi yalnızca anne sütü aliyor.3-4 gündür sulu mukuslu yeşil kaka yapıyor dün 8 bez değiştim, siz çok beslemeye bagliyorsunuz ama dün gece hafif ateş de eklenince endişelendim biraz.enfeksiyon olabilir mi nasıl bır yol izleyelim,şu an hafif ateş ve ishal devam ediyor,emmesinde genel durumunda bır sıkıntı yok.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2016 Saat 18:12
Ishal nedeni ile de olur.. AMA, bu aylarda; ishal diyebilmek icin, kaka sayisinin, gunde 7'den fazla olmasi
gerekir. Her iki durumda da, sakin ilac kullanmayin. Aynen devam.
Yukarı Dön
oztel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oztel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2016 Saat 18:56
Teşekkür ederim hocam.7-8 i buluyor kaka sayısı 3 gündür böyle durumu,ılık banyo yaptırdım hocam epey rahatladı uyudu ateşi azalmış.peki sayın hocam ishal hangi durumda tehlike arz eder,ne tedbir alınmalı. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2016 Saat 19:44
Tek basina ishal, insanlik tarihinde; sadece Anadolu'da tehlikeli olmustur, zira Anadolu'da ishalli hastalara
su vermezler..
Kusma ile birlikte; ishal olursa, tehlike olur. Yoksa, kusmayan ve gerekli su/sivisini alabilen bir kimsede
ASLA su kaybi olmaz( Kolera haric)..
Yukarı Dön
oztel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oztel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2016 Saat 20:46
Çok teşekkür ederim hocam,anne sütü aldığı için, memeyi de reddetmiyor,içimi rahat tutabilirim, iyiki varsınız. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.