|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2016 Saat 09:26 |
Sayin hocam 3 aylık oğlum en son 2 aylıkken kontrole götürmüştüm 6.200 gr 62 cm idi yalnızca anne sütü aliyor.3-4 gündür sulu mukuslu yeşil kaka yapıyor dün 8 bez değiştim, siz çok beslemeye bagliyorsunuz ama dün gece hafif ateş de eklenince endişelendim biraz.enfeksiyon olabilir mi nasıl bır yol izleyelim,şu an hafif ateş ve ishal devam ediyor,emmesinde genel durumunda bır sıkıntı yok.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ishal nedeni ile de olur.. AMA, bu aylarda; ishal diyebilmek icin, kaka sayisinin, gunde 7'den fazla olmasi gerekir. Her iki durumda da, sakin ilac kullanmayin. Aynen devam.
|
|
![]() |
|
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam.7-8 i buluyor kaka sayısı 3 gündür böyle durumu,ılık banyo yaptırdım hocam epey rahatladı uyudu ateşi azalmış.peki sayın hocam ishal hangi durumda tehlike arz eder,ne tedbir alınmalı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek basina ishal, insanlik tarihinde; sadece Anadolu'da tehlikeli olmustur, zira Anadolu'da ishalli hastalara su vermezler.. Kusma ile birlikte; ishal olursa, tehlike olur. Yoksa, kusmayan ve gerekli su/sivisini alabilen bir kimsede ASLA su kaybi olmaz( Kolera haric)..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam,anne sütü aldığı için, memeyi de reddetmiyor,içimi rahat tutabilirim, iyiki varsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|