|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 May 2016 Saat 09:52 |
Merhaba hocam,16 aylik oglum 2gun once sadece burun akintisi dun ise cok yogun surekli kesintisiz oksuruk oldu sadece dun 39.5 varan ates oldu ama hic surup vermedim bugun ise hala yogun oksuruk fakat yuksek ates yok sadece ses kisikligi var.acaba larenjit mi oldu?dr.gitmedim grip oldugunu dusundugum icin bal cozumunu uyguluyorum yalniz bu serum fiz.mumkun degil birakmiyo burnuna damlatayim onun yerine sicc nasal mi kullanayim?Degerli hocam ses kisikliginda herhangi bi mudehale var mi antbiyotik gereklimi tesekkur ediyorum cevabiniz icin
|
|
![]() |
|
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam buarada oksuruk balgamli burun akintisi sanki berrak su gibi degil de biraz daha yogun ve dun ku kadar oksurugu kesintisiz surekli olmamaya basladi sadece ses kisikligi var.ates de yok hocam ne yapalim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SiccNasal'da ayni isi gorur. Baska da bir sey yapmayin, oturun oturdugunuz yerde. Grip; 2-3 hafta surer, acele etmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|