Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum çok hasta(kusma)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlum çok hasta(kusma)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sueoz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 93
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sueoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: oğlum çok hasta(kusma)
    Gönderim Zamanı: 13 May 2016 Saat 23:38
hocam oğlum 7 şubat 2013 doğumlu 15 kg. dünden beri aşırı ateşli kusuyor burnu tıkalı 40 dereceyi buldu 2 kez oaranox verdim bugün hastaneye götürdüm kan tahlili yapıldı. desefün iğne yapıldı 1 doz yarın 1 doz daha yapılacak. suan ankaradayım ama normalde istanbulda yaşıyoruz dr istanbulda bir dsha baktırın drdi lütfen bi yorum yazın
http://i.hizliresim.com/MJ5lW6.jpg
http://i.hizliresim.com/QMEgWA.png
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118614
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2016 Saat 01:00
Antibiyotik gerekiyor, AMA, agizdan ilac alabiliyorsa, igne gerekmez.
Augmentin 400 gunde:2x1 olcek (5ml) yeterli olur.
Yukarı Dön
sueoz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sueoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2016 Saat 01:11
hocam ağızdan alamıyor kusuyor desefin iğne yapılsın doğru mudur? kaç gün yapılmalı
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2016 Saat 18:21
Agizdan alamadigi surece, tedavinin tamami igne olarak verilir. Bu da en az 5 gundur.
Yukarı Dön
sueoz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sueoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2016 Saat 00:33
hocam tekrar merhaba bugün oğlum 2. doz desifin oldu ama şuan gece yine 40 derece ateşli ishal çok hasta. biz kızkardeşimin düğünü için ankaradaydık ilk 2 doz yapıldı. ama diğer dozlar için gittiğiniz şehirde trkrar bi doktor baksın dendi. bizim elimizde fazladan 1 doz desifin var. üçüncüsünü yarın yaptıralım mı? şuanda da bursadayız normalde istanbulda yaşıyoruz resmen çocukla perişan haldeyiz. doktor istanbulda bi doktor görsün dediği için eşim 3. dozu yaptırmayalım diyor ama çocuk çok hasta. hocam yaptıralım değil mi iğnesini?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2016 Saat 08:40
WBC degeri baya yuksek. Yapilmasi iyi olur.
Yukarı Dön
sueoz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sueoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2016 Saat 01:56
hocam oğlum bugun 4. iğnesini oldu. ateşi düştü fakat burnu aşırı tıkanık ve grip gibi. sizin dediğiniz gibi 5 gün iğnesi yapılacak. peki ardından tahlil yaptıralım mı yine? bir de ben bir çok wbc ile ilgili yprumunuzu okudum da benim oğlumun ki epey yüksek antibiyptik düşürmüşmüdür? cok korktum 5 igne yeter mi?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2016 Saat 07:47
Malumu ilan etmenin bir faydasi yok.. Ates dustugune gore, WBC degeride dusecek demektir.
Basit bir enfeksiyon, nesinden korktunuzki!!!
Agizdan ilac alabilse idi, surup ile tedavi olacakti/.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.