|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oranje ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2016 Saat 21:02 |
Merhaba hocam Arkadaşımın yeni doğan erkek bebeği doktorların söylemlerine göre anne karnında enfeksiyon kapmış.Bebek 2 gündür yoğun bakımda antibiyotik tedavisi görüyor ve bu 1 hafta devam edecekmiş. Konu hakkında kan sonuçlarını gönderdim. Rica etsem değerlendirebilir misiniz? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120471 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktora selam soyleyin, Ilk 3 gun icindeki bebeklerde; WBC: 9.0-35 arasindadir, zaten, nasil oldu ise, Referans sinirlari dogru belirtmisler ama "hazret" genede bildigini okuyor!!! SACMALAMASIN!!!!
Kesinlikle emin ellerde filan degiller, son derecede cahil doktorlarin ellerindeler.. Hemen o hastaneden, KACIN....Bebek hasta filan degil...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Mar 2016 Saat 04:14 |
|
![]() |
|
Oranje ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar merhaba hocam.
Söylediklerinizi aynen ilettim arkadaşa fakat doktorlar tekrar bir kan tahlili yapıp antibiyotik tedavisinin olumlu sonuç verdiğini söylemişler. Wbc değerinin normal olduğunu fakat kendilerinin crp değerinden dolayı antibiyotik başladıklarını söylemişler.Crp yüksekliği neye bağlıdır ve enfeksiyon belirtisimidir ? Ayrıca yenidoğan bir bebeğin anne karnında enfeksiyon kapma ihtimali ne kadar doğrumudur ? Son yapılan kan tahlilinide gönderiyorum. ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120471 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC; zaten, 5 gunden itibaren, kendiliginde, 20'nin altina duser. 2 hafta sonra da; 17.5'un altina inecek.
CRP, sadece enfeksiyonu gostermez... DOKU YIKIMI olan her cocukta yuksektir.. Dogun esnasindaki travmadan dolayi, CRP, her NORMAL DOGUM ILE DOGMUS COCUKTA YUKSEKTIR... YAPILANLAR: "
Tamamen duygusal!!!!!!!!!!!! " Ben size ne dedim???? KACIN, KACIN...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|